fbpx

Feheréhajó Revital

Újdonságok

A kor előrehaladtával az emberi bőr veszít a kollagén és az elasztin tartalmából, ami elvékonyítja a bőrt, csökken a bőr alatti zsírszövet. Megjelennek a ráncok, a pórusok kitágulnak, a bőr szárazabbá válik és veszt rugalmasságából. A hatóanyagokban gazdag összetételnek köszönhetően a V-Tech System a tökéletes kezelés a bőrfiatalítás ösztönzésére.

Az Algeness ® 15 éves tudományos és klinikai kutatás csúcspontja, melynek célja a legtermészetesebb, biokompatibilis anyag használata a ráncok feltöltésére és az arc lágyrész területeit érintő térfogatcsökkenésének kompenzálására.

 

A Karisma egy olyan innovatív készítmény, mely nemcsak nagy molekulasúlyú hialuronsavat, de R-polipeptid α1 láncot is tartalmaz.  A hidroxilált α1 láncot selyemhernyók termelik (ennek köszönhetően az allergiás reakciók kockázata igen alacsony), és növeli az I-es típusú kollagén termelését a fibroblasztokban. 

 

 

A Gouri a világon az első olyan orvostechnológiai anyag, mely injektálható, folyékony polikaprolaktont (PCL)-t tartalmaz. Az öregedési folyamatot lelassítja, javítja a bőr rugalmasságát, feltölti a ráncokat a természetes kollagénképződés révén.

 

A Juvelook egy hibrid töltőanyag, amely a hialuronsavat politejsavval (PLA) kombinálja, hogy serkentse a bőr kollagéntermelését, hatékonyan csökkentve a finom vonalak és ráncok megjelenését. A hialuronsav magába szívja a nedvességet a láthatóan teltebb bőrért, míg a PLA hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít azáltal, hogy több kollagéntermelésre serkenti a bőrt.

Az Ejal 40 a legújabb generációs innovatív technológiával előállított hialuronsav, mely segít a dehidratált, öregedő, nap által károsodott bőr újjáépítését.

Kezelést követően a bio-revitalizáló gél hatására aktiválódnak a fibrolasztok, nő a kollagén szint, helyre áll a bőr hialuron szintje, hidratáltabbá, tömörebbé válik.

 

A Russian lips, azaz az “orosz szájfeltöltés” jelenleg az egyik legfelkapottabb kezelés az orvos-esztétika világában.
Egy különleges ajakformálási technikáról van szó, amely kihangsúlyozza a kupidó ívet és így volumenizált hatást biztosít a száj középső területein.
A dúsabb ajak optikailag minden esetben fiatalít, vonzóbbá teszi az arcot.

Az NCTF 135 szérum több mint 50 féle hatóanyagot tartalmaz (szabad hyaluronsav, 12-féle vitamin, aminosavak, ásványi anyagok, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok).
A szérum speciális összetételének köszönhetően csökkennek a ráncok és szarkalábak, a szem alatti „karikák” kisimulnak, a bőr feszessé válik, a szem alatti elszíneződések halványulnak.

Alkalmazható olyan esetben is, ahol a szem alatti hyaluronsavas karikatöltés nem javasolt.

A Nucleofill egy innovatív anti-aging termék, aktív polinukleotid alapú biostimulátor, amelyet kifejezetten a bőr megújítására és bio-restrukturálására fejlesztettek ki. Alkalmazásával a bőr mély hidratáltságot és feszességet nyer, jelentős és tartós fiatalító hatás érhető el 3 ismétlő kezeléssel kétheti ismétléssel.

Az üzemorvosi vizsgálat minden cég számára a törvény által előírtan kötelező. A vizsgálat az egyes foglalkozástípusok függvényében kategóriákra osztható. Az egyes kategóriák más és más szűrővizsgálatokat követelnek meg, annak megfelelően, hogy az adott kategóriában dolgozó munkavállalók milyen egészségkárosító kockázatoknak vannak kitéve, illetve a munkavégzés során a megterhelések mely szerveket, szervrendszereket érinthetik.

Hialuronsavas töltés

Botox

Szálas kezelések

Plasztikai sebészeti konzultáció

Ambuláns sebészeti szolgáltatások

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mely mélyen hidratál és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét az arc, nyak, dekoltázs területen.

A Reversal kétkomponensű, politejsav (PLA) és hialuronsav (HA) kombinációjából álló töltőanyag, amellyel azonnal látható és hosszantartó eredményeket érhetünk el az arcfiatalítás területén.

Új, hatékony alternatíva a helyi zsírbontáshoz. Az arc alsó részének korrekciójára és helyreállítására, a bőr alatti zsírfelesleg csökkentésére.

Az Aptos szálas arcfiatalítás célja a megereszkedett bőr megemelése és feszesítése, valamint a saját kollagén termelés fokozásával a bőr minőségének általános javítása személyre szabottan.

 

Azonnali feltöltő hatás, elnyújtott kollagén stimuláció, arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítás akár nyáron is.

 

Az idő múlásával kialakuló megereszkedések esetében a töltőanyagot az elveszett volumen pótlására, az arc megemelésére, a következményes ráncok simítására használjuk.

 

A hialuronsav térfogatnövelő hatása segítségével az állív újraformálható, az állcsúcs ideális pozíciója kialakítható. A töltőanyag azonnal pótolja a kontúrhiányokat, fiatalosabb, feszesebb, harmonikusabb megjelenést eredményez.

 

A beavatkozás során a bőr mélyebb rétegeiben és körülöttük erős kötőszöveti rostok alakulnak ki így a korábbi arcemelő módszerekhez képest erősebb és tartósabb rögzítést eredményez az arc és a nyak területén.

 

A BioNutriLift egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető arckezelés, amely a Filorga/Fillmed koncepciójának megfelelően egy teljes rejuvenáló kezelés kiemelkedő hatékonysággal. A kezelés egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

A Happy Lift™ egy minimálisan invazív arcfiatalító beavatkozás, mely a természetes arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül látványosan és tartósan tudja megemelni az arc megereszkedett részeit, így alternatív módja lehet a plasztikai sebészeti műtéti eljárásoknak.

Értesülj elsőként ajánlatainkról

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként aktuális ajánlatainkról és akcióinkról.