fbpx

Feheréhajó Revital

Plasztikai sebész által végzett minimál invazív beavatkozások

Botox, arcfeszesítés, arcfiatalítás, hialuronsavas feltöltés

Hialuronsavas töltés

Arcunkon, az idő múlásával bekövetkező fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése és a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. Mindezekre tökéletes és hosszantartó megoldást biztosít a hyaluronsavas feltöltés. A hyaluronsav az emberi bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az arc úgy válik fiatalosan üdévé, hogy megőrzi harmóniáját és természetességét.
A töltőanyagot ( Teosyal, Juvederm, Filorga) injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a kezelendő terület bőrébe. 
A hialuronsavas töltéssel korrigálhatók a felszínes és mély ráncok, a volumenhiány az arc különböző területein, valamint az ajkak teltsége.

Botox

A botox® (Dysport, VISTABEL) injekció az egyik legnépszerűbb ránctalanító kezelés napjainkban. Hatásának lényege, hogy az arc mimikai ráncainak kialakulásáért felelős izmokat átmenetileg blokkolja azáltal, hogy meggátolja a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét. A botox csökkenti vagy átmenetileg gátolja a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmok működését, ezáltal az izmok felett lévő bőr nyugalmi helyzetben kisimul.

Szálas kezelések

A szálak teltebbé, feszesebbé teszik a bőrt, feltöltik és kisimítják a ráncokat, korrigálják a megereszkedést, határozottabbá teszik az arckontúrokat az eredeti arcvonások megtartásával.
A bioszálas arcfiatalító eljárás rövid, biztonságos beavatkozás, mely alkalmazható az arc középső és alsó harmadában, a szemöldök környékén, valamint a nyakon is. Egyénre szabott konzultáció során dől el, hogy milyen szálak kerülnek behelyezésre ( mono, COG, Shilhouette Soft, Aptos) . A kezelés után azonnal látható az eredmény a végleges állapot pedig néhány nap után alakul ki és 1-3 évig is eltarthat.

Plasztikai sebészeti konzultáció

Plasztikai sebészünk Önnel együtt dönti el, hogy milyen kezelés és milyen beavatkozás szükséges problémájának megoldásához., mely területelen és milyen sorrendben érdemes a kiválasztott területeket kezelni.A kívánságokat és az esztétikai és sebészeti lehetőségeket összehangolva segíti Önt a magabiztosság visszaszerzésében. Nagy tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészünk, dr Kelemen Ottó folytat konzultációt központunkban.

A plasztikai sebészeti konzultáció végén a plasztikai sebész, személyre szabott szakorvosi javaslatot és árajánlatot is ad a kért ambuláns beavatkozásra vagy műtétre. 

Ambuláns sebészeti szolgáltatások

  • bőrsebészeti esetek teljes körű ellátása
    ( anyajegy, szemölcs,fibróma, lipóma eltávolítás)
  • benőtt köröm sebészeti kezelése
  • hegkimetszés
  • szövettani vizsgálat

Az ambuláns beavatkozással gyógyítható elváltozások során plasztikai sebész szakorvosunk a bőrelváltozásokat helyi érzéstelenítést használva, sebészi kimetszéssel távolítja el. E sebészi beavatkozás általában 15-30 percig tart, mely után Ön rögtön hazamehet.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre