fbpx

Feheréhajó Revital

NUCLEOFILL- bio-  restruktúráló kezelés

A Nucleofill egy innovatív anti-aging termék, aktív polinukleotid alapú biostimulátor, amelyet kifejezetten a bőr megújítására és bio-restrukturálására fejlesztettek ki. Alkalmazásával a bőr mély hidratáltságot és feszességet nyer, jelentős és tartós fiatalító hatás érhető el 3 ismétlő kezeléssel kétheti ismétléssel.

Polinucleotidok (PN)

A poli-dezoxiribonukleotidok (PDRN) vagy más néven a  poliribonukleotidok (PN) olyan molekulák, amelyek  igazoltan hatékonyak többek között a bőrtónus fokozására (lifting hatás) és a hidratálás növelésére.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

– Különféle területek bio-stimulálása: a polinukleotidok hatékonyan, hosszan tartóan és megelőző módon stimulálják a sejtmegújulást, a sejteket jobb és nagyobb fokú termelődésre késztetik.

– Hidratáló hatás: a polinukleotidok vízhez kötődnek, hosszú távú hidratációt biztosítanak.

– Szabadgyök megkötő hatás: a Nucleofill erőteljes antioxidáns hatást biztosít.

– Lifting hatás: a fibroblasztok receptorainak stimulálásával I-es típusú kollagén és elasztin termelődik, amely a bőr liftingjét ereményezi.

Miben különbözik a Nucleofill kezelés a többitől?

A NUCLEOFILL nem töltőanyag, és különbözik az olyan termékektől, mint a Profhilo és más hialuronsavas kezelések. A NUCLEOFILL egy restrukturáló biostimuláló gél, amelyről kimutatták, hogy kíméletes módon igazán jó eredményeket ad. Stimulálja a fibroblaszt sejtek specifikus receptorait, ezáltal pedig stimulálja a kollagéntermelést!

A kezelés ára:
Nucleofill Medium: 1 alkalom: 90.000Ft
3 alkalom: 250.000Ft
Nucleofill Strong: 1 alkalom: 90.000Ft
3 alkalom: 250.000Ft
Nucleofill Eye: 2 alkalom: 100.000Ft

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre