fbpx

Feheréhajó Revital

PROFHILO – BIO-REMODELING hialuronsavas mélyhidratálás

profilho_remodeling_melyhidratalas_hialuronsavval

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.
3 területen: arc, nyak, dekoltázs, területenként 10 BAP ponton kerül beinjektálásra a 2 ml Profhilo a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 10 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes elosztást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra, ez a kezelést a páciens számára kényelmessé teszi.

Kinek ajánlott a kezelés?

Minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására.

A kezelés alapelve

A Profhilo injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul hosszabb ideig tart a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?

A kezelést évente kétszer ajánlott elvégeztetni, egyedi hidratáltságtól függően.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, duzzanat előfordulhat, ezek azonban hamar elmúlnak. Gondos előkészítéssel a kezelés során a felülfertőződés elkerülhető! Allergiás reakció vagy késői szövődmények nem tapasztalhatóak.

Ellenjavallatok

Aktív bőrbetegség (pl. gennyes akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozacea), lázas állapotban terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárással egészíthető ki a kezelés?

  • CO2 lézeres arcfiatalítás
  • ajakfeltöltés
  • botox
  • fogazott szálas arcemelés

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre