fbpx

Feheréhajó Revital

A FillMed by Filorga BioNutriLift kezelés

A BioNutriLift egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető arckezelés, amely egyesíti magában az arcemelő és a biostimuláló hatást a FillMed by Filorga koncepciójának megfelelően, egy teljes rejuvenáló kezelés kiemelkedő hatékonysággal. A kezelés egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt. 

A kezelés alappillérét az NCTF® 135HA nevű polirevitalizációs készítmény adja, amely egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Több, mint 50 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok alkotják. Ez a koktél sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. A valóban fiatalos, feszes, üde, élettől ragyogó bőr titka az NCTF ®formula. Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik.

Bár a készítmény önmagában is csodát tesz a bőrrel, a BioNutriLift kezelés során az NCTF®135HA polirevitalizációs folyadékot a  FillMed by Filorga Art Fillers Fine Lines töltőanyagával együtt alkalmazzák. A Fine Lines egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

E két anyag együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrizni vagy visszanyerni vágyó hölgy és úr álma. Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr. 

A BioNutriLift kezelés által elért eredmény nem csak azonnali látványt és pillanatnyi javulást eredményez, hanem hosszútávon javít az Ön bőrének minőségén. A FillMed by Filorga Art Filler töltőanyagai Tri-Hyal technológiával készülnek, amely során többféle hialuronsav kombinációját alkalmazzák a töltőanyagaikban, amely így bizonyítottan megsokszorozza a kollagén termelődést és a rugalmas rostok szintézisét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a töltőanyag nem csak fizikailag tölti fel a bőrt, hanem hosszútávon is javít annak minőségén. Az NCTF ®135HA a bőrben szintén stimuláló hatással rendelkezik, új kollagén képződését váltja ki. Így tehát e két anyag együttes alkalmazásával nem csak a bőrünk jelene, hanem a jövője is biztosítva van.

Kinek ajánlott a kezelés?

A BioNutriLift kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. 

A BioNutriLift kezelés alkalmazási területei

Arc – BioNutriLift, szájkörnyék – BioNutriLips

A kezelés menete

A kezelés kizárólag orvos által végezhető el. A kezelés minimális fájdalommal jár, amely helyi érzéstelenítő krém alkalmazásával minimalizálható. A kezelés nem jár sérüléssel, felépülési időt nem igényel! Az arc megtisztítását követően az orvos lidokainos érzéstelenítő krémet visz fel a kezelendő bőrfelületekre. Az érzéstelenítő hatóidejének lejárta után eltávolításra kerül a bőrről és megkezdődik a kezelés. Apró tűszúrást követően tompa végű tűvel (kanüllel), legyező alakban befecskendezik a Fine Lines-t a bőr alá. Ezt követően az NCTF 135HA biorevitalizációs készítmény kerül befecskendezésre ugyanilyen módon. A kezelés végén az orvos bőrnyugtató és/vagy fényvédő krémmel keni be a bőrét.

Hány Bio Nutri Lift kezelés javasolt?

Már egy kezelés hatására is sokat javul a bőr megjelenése és minősége. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a kezelés megismétlése 3 hónappal az első után. A teljes revitalizációs protokoll szerint pedig a második kezelést követően 1 hónappal további 3 NCTF®️ 135HA kezelést érdemes elvégezni 2 hét időközökkel. A BioNutriLift kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt. Az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet az orvosa egyénre szabva, a bőre állapotát és az elérni kívánt eredményt számításba véve állapítja meg.

A BioNutriLift kezelés a legjobb dolog, ami az Ön bőrével történhet.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre