fbpx

Feheréhajó Revital

Tartós arcemelés Happy Lift™ szálakkal

A Happy Lift egy minimálisan invazív arcfiatalító beavatkozás, mely a természetes arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül látványosan és tartósan tudja megemelni az arc megereszkedett részeit, így alternatív módja lehet a plasztikai sebészeti műtéti eljárásoknak.


Happy Lift beavatkozás során apró tüskékkel ellátott hajszálvékony, felszívódó szálakat használunk, melyet előzetes érzéstelenítés után, tű segítségével a célterület bőr alatti kötőszöveti részébe vezetünk anatómiai pontossággal. A megfelelő lifting hatást biztosító rögzítés és helyreigazítás után, az apró tüskék a bőr alatti kötőszövetbe kapaszkodva „kinyílnak” ezzel nem csak megemelik, hanem erősebb alátámasztást biztosítanak és tartósan a helyén is tartják a szöveteket a korábbi lifting eljárásokhoz képest. Az erős, de hajszálvékony szálak megemelik a megereszkedett bőrt az arc területén, helyreállítva az arcközép, a szemöldök, az állvonal területét.

 
A beültetett poly-L-tejsav és kaprolacton anti-allergén szálak nem csak mechanikusan emelik meg a megereszkedett bőrt, hanema kollagén termelést is stimulálják, élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az arckorrekció egy része az eljárást követően azonnal látható, de a teljes végeredmény kialakulásához hetek szükségesek. A szálak 8-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, a bizonyítottan tartós hatás pedig akár 3 évig is eltarthat.


Kinek ajánljuk?

HappyLift  beavatkozás 30 és 60 év között hölgyeknek és uraknak ajánlott, különösen azoknak, akik szeretnék elkerülni a fájdalmas és hosszan gyógyuló plasztikai beavatkozásokat.


Mely területek kezelhetők a HappyLift eljárással?

Az arc alsó harmada, az arcközép, az állvonal, a halánték, a homlok környéke és a szemöldök


Mire számíthatunk közvetlenül a kezelés után?

Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. Mivel ez a  beavatkozás  egy mini-invazív kezelés, tartósabb eredményt hoz magával, de néhány napos felgyógyulási időre azért számítani lehet. Az esetleg előforduló bőrpír, duzzanat, behúzódás, bevérzés max. 10-14 nap alatt teljesen felszívódik.

Ellenjavallatok:

– A terhesség vagy szoptatás

– autoimmun betegségek

– kóros hegesedésre való hajlam

– aktív fertőzés a célterületen ( pl. herpesz, gennyes gyulladás)

– általános fertőzések (pl megfázás)

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

– Vékonyszálas kontúrterápia
– Lézerkezelések
– PRP (Drakula terápia)
– Ránctöltés, térfogatpótlás
– Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés
– Hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre