fbpx

Feheréhajó Revital

Silhouette Soft – arcformálás biokompatibilis felszívódó PLLA szállal

A kor előrehaladtával a bőröregedés folyamata felgyorsul, a kollagén mennyiségének csökkenésével a bőr megereszkedik és megjelennek a ráncok. Az orca alatti zsírszövet fokozatos elvékonyodásával kialakult volumenhiány miatt az arc beesettnek tűnik és elveszti fiatalos jellegét.

Silhouette Soft  egy mini-invazív arcfeszesítő eljárás, mely során kétirányú kónuszokat tartalmazó bőrbarát, felszívódó fonalat vezetünk a bőrbe egy tű segítségével. A szálak teltebbé, feszesebbé teszik a bőrt, feltöltik és kisimítják a ráncokat, korrigálják a megereszkedést, határozottabbá teszik az arckontúrokat az eredeti arcvonások megtartásával.

A Silhouette Soft szál regeneráló hatását fő alkotóeleme,az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló polimer, a poli L-tejsav (PLLA) adja, mely egy jól ismert és évek óta használt sebészeti anyag. Ezekre a függesztő szálakra apró felszívódó kónuszok vannak rögzítve, melyek megkapaszkodnak a bőr mélyebb rétegeiben és körülöttük erős kötőszöveti rostok alakulnak ki így a korábbi arcemelő módszerekhez képest erősebb és tartósabb rögzítést eredményez az arc és a nyak területén.

A bioszálas arcfiatalító eljárás rövid, biztonságos beavatkozás, mely alkalmazható az arc középső és alsó harmadában, a szemöldök környékén, valamint a nyakon is. A kezelés után azonnal látható az eredmény a végleges állapot pedig néhány nap után alakul ki és 1-3 évig is eltarthat.

Silhouette Soft szálbehúzást javaslunk azoknak, akik az orcák és az arc enyhe megereszkedését, az orr-száj és a szájzug redőinek mélyebbé, határozottabbá válását tapasztalják, és nem szeretnének bemetszéssel, varratokkal járó, heggel gyógyuló beavatkozást.
 

Kinek ajánljuk?

Minden olyan nő és férfi számára ajánljuk, akik műtét nélküli megoldást keresnek és természetes, harmonikus hatást szeretnének elérni.

Mely területek kezelhetők a Silhouette Soft eljárással?

A leghatékonyabban az arc alsó harmadának megereszkedése korrigálható ezzel az eljárással, de kiválóan alkalmazható az orca területén, valamint a szemöldök ív visszaállítására.

A kezelés menete

A kezelést konzultáció előzi meg, mely során a beavatkozást végző orvos felméri az aktuális egészségi állapotot és válaszol a felmerülő kérdésekre.

Gondos tervezést követően, helyi érzéstelenítés mellett egy tű segítségével vezetjük be a szálakat a kiválasztott területre.

A szálak behelyezése után enyhe kézi nyomással formáljuk újra a kezelt terület szöveteit, ezzel létrehozva a kívánt arclifting hatást. 
 

Ára:

Területenként (2 szál):

  • arc alsó harmad 300.000Ft

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre