fbpx

Feheréhajó Revital

NANOSOFT™ szemkörnyék fiatalítás NCTF szérummal

NANOSOFT™ szemkörnyék fiatalítás NCTF szérummal

Az NCTF 135 szérum több mint 50 féle hatóanyagot tartalmaz (szabad hyaluronsav, 12-féle vitamin, aminosavak, ásványi anyagok, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok).
A szérum speciális összetételének köszönhetően csökkennek a ráncok és szarkalábak, a szem alatti „karikák” kisimulnak, a bőr feszessé válik, a szem alatti elszíneződések halványulnak.

Alkalmazható olyan esetben is, ahol a szem alatti hyaluronsavas karikatöltés nem javasolt.

A NANOSOFT™ eljárás egy új technológia: a kezelés során egy nagyon apró, szilikon-kristályból készült nanotűvel történik a szérum bevitele a bőr felszíne alá. A speciális nanotű lehetővé teszi, hogy a szérumot fájdalom nélkül, pontosan és biztonságosan lehessen bejuttatni.

Már egy kezelést követően is jelentősen erősödik a szemkörnyéki kötőszöveti állomány:

Milyen cél elérésében segít a kezelés?
Elsősorban a szem környékének kezelésére ajánlott:

  • a bőröregedés megelőzésére
  • a szemkörnyék kötőszövetének megerősítésére
  • a szem alatti karikákra
  • a szemkörnyéki ráncokra / szarkalábakra
  • a szem alatti terület elszíneződésére
  • amennyiben a szem alatti területen nem alkalmazható hyaluronsavas feltöltés

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?
Bár már egy kezelés hatására is javul a bőr hidratációja, megjelenése, kúraszerűen végezve egy-egy kezelés hatásfoka és eredményének tartóssága fokozható, az első kezelést követően átlagosan további három kezelés javasolunk három hetes időközökkel.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Az NCTF 135 kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt  helyi érzéstelenítő alkalmazunk. A kezelés semmilyen sérülést nem okoz, így nem igényel felépülési időt sem. A két napon belüli enyhe bőrpír, ödéma megjelenése a terápia normális mellékhatása. A kezelés utáni néhány órában nem javasolt a smink viselése.

Ellenjavallatok
Aktív bőrbetegség (pl. gennyes akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozacea), lázas állapotban, terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható. 

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre