Kedvezmények

Válasszon bármelyik Lézeres Szőrtelenítés bérleteink közül egyet, SZEPTEMBERBEN 40% kedvezménnyel, valamint új fizetéskönnyítő lehetőségünk is elérhető és bérlete árát rendezheti két részletben is (az 1. alkalommal az összeg első felét, majd a 4. alkalommal a második felét)!

Az NCTF 135 szérum speciális összetételének köszönhetően csökkennek a ráncok és szarkalábak, a szem alatti „karikák” kisimulnak, a bőr feszessé válik, a szem alatti elszíneződések halványulnak.

Most 20% kedvezménnyel veheti igénybe kezelésünk!

Szemkörnyék NCTF60.000 Ft helyett 48.000 Ft

Akciós Velashape kezelés extra ajándékkal!
A leghatékonyabb megoldás zsírpárnák és cellulit esetén! Látványos körfogatcsökkentés, bőrfeszesítés, méregtelenítés Velashape kezeléssel!

A nagy terület Velashape bérlet 30%-os kedvezménye mellé megajándékozzuk 1 alkalom dióda lézeres szőrtelenítéssel hónalj területen!

Velashape kezelés (minden nagy terület bérlet -30%)175.000 Ft helyett 122.500 Ft + ajándék hónalj szőrtelenítés 21.600 Ft értékben
A VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere, mely ötvözi a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit.
AKCIÓNK keretén belül a 3. kezelés árából -50% kedvezményt biztosítunk!
A kezelés hatásának fokozására most ajándék antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó hatóanyagot juttatunk be a szúrt csatornákba!
A kedvezmény és az ajándék együttes értéke 80.000 Ft!
 
A legújabb kezelési protokollnak megfelelően végezzük a beavatkozást.
3 alkalmas bérlet300.000 Ft helyett 250.000 Ft

Ingyenes konzultáció során szakorvosaink és szakembereink arcfiatalító vagy alakformáló kezelési tervet állítanak össze egyénre szabottan, valamint vendégünk egy BIA-mérésre.

Következő időpont: 2023.09.29.

A feltüntetett árak bruttó árak és az ÁFA-t már tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kérjük pontos árainként érdeklődjön recepciónkon!

Értesülj elsőként ajánlatainkról

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként aktuális ajánlatainkról és akcióinkról.