fbpx

Feheréhajó Revital

SIMETRO – Juves Paris

Azonnali feltöltő hatás, elnyújtott kollagén stimuláció, arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítás akár nyáron is.

A Simetro-Juves kálcium-hidroxiapatit alapú bőrfiatalító töltőanyag célja a természetes arckontúr helyreállítása. Biológiailag teljesen lebomló, biokompatibilis, lassan felszívódó töltőanyag a bőr természetes folyamatának stimulálásával javítja a bőr minőségét és a hatása hosszan fennmarad.

Az emberi szervezet jól tolerálja, nem allergizál. A Simetro-Juves töltőanyag magas viszkozitása miatt könnyen kezelhető, a célzott területen marad. A diszkomfort érzés minimalizálása érdekében kanülös technikával legyezőszerűen kerül az anyag bejuttatásra. Az eredmények a beinjektált töltőanyag mennyiségétől, a páciens életkorától és bőrének állapotától függően akár 2 évig is láthatóak.

Kinek ajánljuk?

30 éves kor fölött ajánlott közepes és mély ráncok kezelésére nőknek és férfiaknak egyaránt. Kiváló hatékonyságú a kézfej és a dekoltázs területén is.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • arc, mérsékelt vagy mély ráncainak kitöltésére
  • állkapocs kontúrozására
  • nyak területének feszesítésére
  • kézfej fiatalításra

A kezelés alapelve

Közvetlenül az injekció beadása után a 2 komponensű, CaHA (kálcium-hydroxiapatit) tartalmú gél kitölti a hiányzó térfogatot így azonnal látható a volumenpótlás eredménye. A CaHA mikrogömbök tovább maradnak a bőrben és a kollagén szintézis stimulálásával a bőr folyamatos megújulását eredményezik. Az új kollagénrost-hálózat létrejöttével a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz, az arc visszanyeri eredeti kontúrját. A maximális eredmény elérése céljából a készítményt NCTF nevű bőrállag minőségjavító mezoterápiás anyaggal kombináljuk.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?

Az injekciós feltöltések hatása azonnal látható, az eredmény akár 2 évig is eltarthat.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, duzzanat előfordulhat, ezek azonban hamar elmúlnak. Gondos előkészítéssel a kezelés során a felülfertőződés elkerülhető! Allergiás reakció vagy késői szövődmények nem tapasztalhatóak.

Ellenjavallatok

Aktív bőrbetegség (pl. gyulladt akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozácea), lázas állapotban terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárással egészíthető ki a kezelés?

  • HIFU
  • ajakfeltöltés
  • botox
  • Revital szemkörnyék fiatalítás

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre