fbpx

Feheréhajó Revital

Algeness – a 100% vegán töltőanyag

Az Algeness ® 15 éves tudományos és klinikai kutatás csúcspontja, melynek célja a legtermészetesebb, biokompatibilis anyag használata a ráncok feltöltésére és az arc lágyrész területeit érintő térfogatcsökkenésének kompenzálására.

Az Algeness Natural Filler egy korszerű esztétikai bőrfeltöltő anyag, amely barna algából származó egyedi és innovatív összetevőből készül, 100%-ban természetes .

Az Algeness ®  korrigálja az életkorral összefüggő térfogatcsökkenést, újradefiniálja az arc formáját, valamint kezeli a ráncokat. Hatására az arcbőr a bőregyenletesebbé, feszesebbé, és üdébbé válik. 

Legfontosabb előnyei:

  • Természetes és biokompatibilis: Alginátból áll, amely a barna algákban található, tehát a természetben előforduló anyag. Ez a szerves összetevő biztosítja a kompatibilitást a szervezet szöveteivel, csökkentve a mellékhatások és az allergia kockázatát.
  • Hosszan tartó eredmény: A bőr textúrájának és térfogatának fokozatos és természetes javulásához vezet, az eredmények pedig akár 8-12 hónapig is eltarthatnak.
  • Biztonságos és nem-permanens megoldás:
    Teljesen biológiailag lebomló, ami azt jelenti, hogy idővel természetesen lebomlik anélkül, hogy káros anyagokat hagyna maga után.

Kinek ajánljuk?
Akiknek fontos, hogy orvosuk kockázat nélküli, természetes anyaggal kezelje őket annak érdekében, hogy arcuk megőrizze üdeségét, természetes szépségét.

Milyen cél elérésében segít?

Az Algeness Natural Filler segít megőrizni az egyedi arckifejezést, kisimítani a ráncokat, visszaállítani a bőr térfogatát, egyenletesebbé tenni a bőrszínt, és feszesebbé, ragyogóbbá tenni a bőrt. Finom és természetes megjelenést eredményez.

A kezelés menete:

A kezelés kizárólag orvos által végezhető el. A kezelés minimális fájdalommal jár, amely helyi érzéstelenítő krém alkalmazásával minimalizálható. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a kezelendő terület bőrébe, majd elmasszírozzuk. A kezelés érzéstelenítéssel együtt általában körülbelül 45 percig tart.

Mely területekre alkalmazható?

Az arc minden területén használható a természetes, biokompatibilis filler, úgymint orca, halánték, állív és állkontúrozás, ajaktöltés, valamint orrkorrekció.

Ellenjavallatok:

Aktív bőrbetegség, lázas állapot, terhesség illetve szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre