fbpx

Feheréhajó Revital

Erdélyi Ibolya

Ismerjétek meg Ibolyát, aki 2012 február óta dolgozik a Fehérhajó Revital Centerben. Így mesélt magáról:

Számomra az orvos esztétika egy természetes, műtét nélküli fiatalítást, alakformálást jelent. Narancsbőr, laza kötőszövet, súlytöbblet esetén is tudok segíteni pácienseimnek. Kedvenc kezelésem a Velashape és a Vivace, mert nagyon hamar látványos eredményt hoz mindkettő. Rendszeresen speedfitnessezem, mert csak 20 percet vesz igénybe, mégis az egész testemet átmozgatja. Egy hosszú nap után pedig jól esik egy keringést fokozó nyirokmasszázs. Szabadidőmben szeretek kirándulni a természetben és könyvet olvasni.

Tóth Zsanett

Zsani 2021 januárja óta a Fehérhajó Revital tagja. Az alábbiakat mondta magáról:
Büszkeséggel tölt el, hogy a klinika csapatát erősíthetem A leginkább azt szeretem a munkámban, hogy lehetőséget ad arra, hogy az emberek, főleg a hölgy páciensek sokáig megőrizzék fiatalságukat, önbizalmat adhat nekik az elvégzett kezelések utáni vonásaik, bőrképük. Kedvenc kezeléseim azok, melyek segítenek az idő kerekét lassítani, az arc karakterét megőrizni, az apróbb ráncokat halványítani a természetesség jegyében. Magam is igénybe veszem a Vivace kezelést illetve a botoxot, megelőzési céllal. A Vivacenál egyi plusz, hogy segít a bőrállag minőség javításában is. Alapvetően is szeretem a természetet, én is a természetesség híve vagyok, hiszem hogy az időben elkezdett kezelések a kulcsa annak, hogy valaki sokáig megőrizze fiatalságát.


Kemenczky Szilvia

Szilvi 8 éve dolgozik a Fehérhajó Revital Center recepcióján. Néhány dolgot ő is elárult magáról:

Számomra fontos, hogy az érdeklődő pácienseknek megfelelő tájékoztatást tudjak adni, eloszlassam kételyeiket, bátorítsam őket egy-egy kezeléssel kapcsolatban. Szeretem, ha a vendégeink elégedetten távoznak, visszatérő pácienseinket pedig a hosszú évek alatt kialakult bizalommal és kedvességgel fogadhatom. Kedvenc kezelésem a Vivace és a CO2 lézeres hámlasztás, mindkettő bőrállag minőség javító. Ezeket rendszeresen alkalmazom, hiszen az is fontos számomra, hogy hitelesen tudjak beszélni a kezelésekről. Szabadidőm fontos része az állatvédelem, egy gyepmesteri telepen dolgozom önkéntesként. Sokat utazom és sokat olvasok, mindezek a tevékenységek kiegyensúlyozzák az életemet és inspirálnak mindennapjaimban.


Janó Amarilla

Amarilla 2018 óta erősíti a Fehérhajó Revital csapatát. Megtudtunk róla néhány érdekességet:

Mint orvos-esztétika segíteni tudunk majdnem minden szépséghibán az arcfiatalítástól az alakformáláson át a szőrtelenségig. Én szempilla építéssel, liftinggel, szemöldök laminálással és szemöldök tetoválással foglalkozom. Én magam is igénybe veszek esztétikai kezeléseket, két kedvencem a botox és CO2 hámlasztás. Mindkét kezelést rendszeresen alkalmazom. A CO2 hámlasztásnak köszönhetően egy ragyogó, egyenletes bőrfelszínt kaptam. A szabadidőm nagy részét a családommal töltöm, a kislányommal sütünk-főzünk, kirándulunk. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkám egyben a hobbim is. Szeretek emberekkel foglalkozni feltölt, ha örömmel és elégedetten távoznak.


Kozma Mónika

Ismerjétek meg Mónikát, csapatunk egyik oszlopos tagját. Mióta vagy a Fehérhajó Revital Csapat tagja?

Már a klinika megalakulástól voltak kisebb feladataim, ekkor még nem alkalmazottként. 2016-tól dolgozom a csapatban, hetente egyszer. Feladataim közé tartozik a tájékoztatás és a kapcsolattartás a páciensekkel és a partnerekkel. Szerintem az orvos-esztétika segítségével többségében a nőknek lehetőségük van harcolni az idő múlásával a természetesség jegyében.

Melyek a kedvenc kezeléseid? Melyiket próbáltad ki vagy használod rendszeresen
és miért?

Kedvenceim a vékonyszálas kontúrterápia az azonnali, látványos eredmény miatt, valamint a BOTOX. A frakcionált CO2 lézer a bőrmegújítás és a bőrhibák eltüntetése miatt a évente egyszer „szükséges”. Szabadidőmben nagyon szeretek utazni, sok időt fordítok ezek szervezésére és információ gyűjtésre.


Bors Nóra

Ismerjétek meg Nórát, aki szakasszisztensként dolgozik velünk:
2019 óta vagyok a Fehérhajó Revital csapat tagja. Számomra az orvos esztétika a szépülésről szól. Manapság már olyan eszközök állnak rendelkezésre ezen a területen, amelyekkel jelentősen és látványosan javítható nem csak a kinézet, hanem a bőrminőség is. Az általam kezelt páciensek leggyakrabban a lézeres szőrtelenítést veszik igénybe, mellyel nagyon látványos és tartós eredményt tudunk elérni. Kedvenc kezeléseim a botulin toxin és a hialuronsavas ráncfeltöltés. A botoxot fél évente, a hialuronsavas feltöltést évente szoktam igénybe venni. Mindkét kezelésnek nagyon látványos az eredménye, a ráncok láthatóan eltűnnek. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, szeretek a családommal kirándulni.