fbpx

Feheréhajó Revital

Ráncfeltöltés, ajaktöltés, volumenpótlás

Profhilo 115 000 Ft / ampulla (2 ml)
Orr – ajak barázda 105 000 Ft-tól / 1ml 190 000Ft / 2 ml
Szájzugból kiinduló ránc 105 000 Ft-tól / 1 ml 190 000Ft / 2 ml
Ajakkontúr „dohányzóránc” 105 000 Ft-tól / 1 ml 190 000Ft / 2 ml
Hyaluronsav oldása 50 000 Ft / alkalom
Radiesse + NCTF 135 HA 160 000 Ft
Radiesse 130 000 Ft
 RRS Long Lasting Egyedi igény szerint az ár módosulhat! 105 000 Ft / 3 ml
Teljes ajak 125.000 Ft – most akciósan 105.000 Ft
Teosyal Kiss 80.000 Ft  / 0,7 ml
Egyedi igény szerint az ár módosulhat!

Hyaluronsavas ránc és ajakfeltöltés
A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előre haladtával az egész test működésében, fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják. Arcunkon, az idő múlásával bekövetkező fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése, a pigment foltok és a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. Mindezekre tökéletes és hosszantartó megoldást biztosít a hyaluronsavas feltöltés.

A kor előre haladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma és a bőr vízmegtartó képessége. Jellegzetesen mélyebb redő alakul ki az orr mellett, a szájzugok irányába. Mindemellett, az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc is ki szokott alakulni, mely eltűntetésére ajánlani szoktuk a hyaluronsavas ajakfeltöltést.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • felszínes és mély ráncok korrekciója
  • volumenhiány mérséklése az arcon
  • ajaktöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés alapelve
Hyaluronsavas feltöltésnél attól függően, hogy a ráncok kialakulásában a gravitáció mellett a bőr szerkezeti változásai, vagy a mimikai izmok mozgása játssza a főszerepet, alkalmazhatunk a bőr meghatározott rétegébe bejuttatott töltőanyagokat vagy átmenetileg gátolhatjuk a ránc kialakulásáért felelős mimikai izomzat mozgását. De arra is van lehetőség, hogy hyaluronsavas ráncfeltöltés során a két módszert kombinálhatjuk.

A felszínes és mély ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas ráncfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az arc úgy válik fiatalosan üdévé, hogy megőrzi harmóniáját és természetességét.

hyaluronsavas ajakfeltöltés időtartama területtől függően 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a kezelendő terület bőrébe. Amennyiben a bőrterület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?
Az injekciós feltöltések során a kívánt hatás akár már az első feltöltés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumen válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében, melyre 2 hét múlva kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a hyaluronsavas ajakfeltöltés, illetve a hyaluronsavas ráncfeltöltés?
Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel, hyaluronsavas feltöltés során a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Allergiás reakcióval vagy késői, szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?
Más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt használható úgy a hyaluronsavas ajakfeltöltés, mint a hyaluronsavas ráncfeltöltés, de bővebb információért kérje ki szakorvosa véleményét.

tartós mélyhidratálás

vékonyszálas kontúrterápia

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható a hyaluronsavas feltöltés. Illetőleg, egyes belgyógyászati kórképek és autoimmun betegségek meglétekor, valamint véralvadásgátló készítmények szedésekor sem végezhető el a kezelés.

Pácienseink véleményei

Elkészült munkáink

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre