fbpx

Feheréhajó Revital

VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia

Hazánkban egyedülálló frakcionált mikrotűs RF kezelés

A kezelés hatásának fokozására most ajándék antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó hatóanyagot juttatunk be a szúrt csatornákba!

AKCIÓNK keretén belül a 3 alkalom most 250.000 Ft!

Árlista:

  SzakorvosEsztétika szakasszisztens
 Arc120 000 Ft100 000 Ft
Arc + nyak150 000 Ft130 000 Ft
Nyak + dekoltázs150 000 Ft130 000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs220 000 Ft190 000 Ft
Dekoltázs120 000 Ft100 000 Ft
Nyak60 000 Ft50 000 Ft
Szemkörnyék60 000 Ft50 000 Ft
Szájkörnyék60 000 Ft50 000 Ft
Vivace bérlet akció!  
3 alkalom 300.000 Ft helyett 250.000 Ft

A VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere, mely ötvözi a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit.

Egyszerre kezeli a bőr felső – és középső rétegét olyan módon, hogy a bőrfelszínen minimális sérülést ejtve a hatás a kötőszöveti rétegben teljesedik ki. A kezelőfej egyszerre 36, bipoláris elektródaként működő mikrotűt juttat a bőrbe egyenletes, 0,1 mm-es közökkel, szabályozott mélységben, mely kontrollált rádiófrekvencia-leadást biztosít. A tűk helyzete révén a köztük lévő térben maximális elektromos hőhatás alakul ki. Azon speciális tűkkel, melynek hegyén nincsen szigetelés, a mélyebb rétegek célzott kezelése is hatékonyan valósítható meg.

A kezelés eredményeként a bőrfelszín egyenletesebbé válik, csökken a ráncok mélysége, a bőr visszanyeri tömörségét, feszességét. Kiválóan alkalmazható az arc kontúrvesztése esetén, ahol a látványosabb eredmény érdekében a vékonyszálas kontúrterápiával is kombinálhatjuk. Finom volumennövelő hatása révén az arc üdén teltté válik. Kifejezetten jótékony hatású a problémás bőrre. A pórusok mérete csökken, a korábbi elváltozások hegei mérséklődnek, a faggyútermelés csökken. A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári hónapokban is.

A kezelési fájdalom minimális és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez, esetleg az érzékenyebb területeken néhány napos, utókezelést nem igénylő regenerációs idővel kell számolnunk. A legújabb kezelési protokollnak megfelelően végezzük a beavatkozást.

Látványos hatása már az első kezelés után jelentkezik, de a hosszan tartó hatás érdekében a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk.

A VIVACE három módszer hatását ötvözi egy kezelésben

Kollagén indukciós terápia
A bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják az új kollagén és elasztikus rostok termelődését.

Sebgyógyulási folyamat
A tűszúrások minimális felszíni sérülései sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
A rádiófrekvenciás energia szabályozza továbbá a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

LED fényterápia
A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát.

A kék LED fény pedig a P. acnes baktériumokra hatva javítja az aknés bőr állapotát.

Alkalmazási lehetőségek

 • arc lifting
 • bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
 • tág pórusok
 • akne
 • akne és hegek
 • striák kezelése
 • műtéti hegek halványítása

Kontraindikációk

 • terhesség
 • aktív fertőzés
 • gyulladás
 • egyes belgyógyászati kórképek

A kezelés menete
20-30 perces felszíni érzéstelenítést követően a fertőtlenített bőrfelület kezelése 20-45 percet vesz igénybe.
Ezt követően a bőr nyugtatására hűtést és tápláló maszkot alkalmazunk. 2-3 óra múlva a bőrpír megszűnik, a mindennapi tevékenység folytatható. Egy napon keresztül a sportolás, szauna, szolárium és kozmetikai kezelések mellőzését kérjük a kezelést követően. Az ideális eredmény eléréséhez a kezelés 3-4-szeri ismétlését javasoljuk 4 hetes időközönként.

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre