fbpx

Feheréhajó Revital

VelaShape kezelés

Velashape – el végzett forradalmian új, nagyon hatékony kezelés során a rádiófrekvencia, a vákuum terápia, a gördülő hengeres masszázs és az infravörös fényterápia együttes, egymást erősítő hatására kiváló és tartós eredményt érhetünk el a körfogat csökkentés és a cellulitis kezelésében.

Kinek ajánljuk a kezelést?
velashape kezelést mindazok számára ajánljuk, akik relaxálva szeretnének egy fájdalommentes, ám mégis egyedülállóan hatékony feszesítő, körfogat csökkentő, méregtelenítő hatást elérni a has, comb, fenék, hát vagy kar területein. Centerünkben az eredeti, izraeli Syneron gépet használjuk, ami a világon levédett és egyedülálló technológiával rendelkezik.

Milyen cél elérésében segít ez az alakformáló kezelés?

  • méretcsökkentésre és zsírbontásra
  • cellulit kezelésére
  • bőr állagának javítására
  • striák kezelésére
  • bőrfeszesítésre

Kezelés alapelve
Velashape kezelés során a rádiófrekvenciás energia, mely a vákuum révén 5-15 mm-es mélységig tud lehatolni, valamint a kontrollált hő bevitel hatására a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken. Hatásukra nagymértékben élénkül az adott terület vér – és nyirokkeringése, helyre állnak az anyagcsere – folyamatok, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok. Sőt, a velashape során használt infravörös fény hatására fokozódik a bőr rugalmasságát biztosító kollagén rostok termelődése, valamint a sejtek biokémiai aktivitása, mely feszesebb bőrt és jobb oxigenizációt biztosít. Ezek révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során látványosan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitis látványosan javul, a bőr megújul.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
6 alkalommal, heti egy alakformáló kezelés javasolt, ezt követően 1-3 havonta egy fenntartó kezelés.

Milyen mellékhatásokkal járhat a valeshape kezelés?
Nem ajánljuk ezt a fajta alakformáló  kezelést súlyos betegségek esetén (I. típusú diabétesz, légzési-és szívproblémák, láz),  illetve terhesség, szoptatás, menstruáció ideje alatt velashape kezelést nem végzünk.

Mivel növelheti a valeshape hatékonyságát?
Önállóan is, de más egyéb alakformáló kezeléseinkkel kiegészítve is ajánljuk! (UltraShape,  HullámmasszázsUltratone, Speedfitness)

velashape kiválóan alkalmas az alábbi problémák megoldására:

  • zsírleszívást követően (5-6 hónap) a kialakult egyenetlenségek javítása 
  • szülés, illetve szoptatás után (4-6 hónap) a terhesség következtében kialakult alakváltozás, striák helyre hozása

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre