fbpx

Feheréhajó Revital

Frakcionált CO2 lézeres kezelés

A leghatékonyabb arcfiatalító és komplex bőrmegújító eljárás frakcionált CO2 lézer erejével. A kezelés hatására nem csak a bőrfelszín újul meg, halványulnak el a pigmentfoltok, de erőteljes kollagénindukció is beindul. .A lézeres kezelés hatására a ráncok elsimulnak, a bőrfelszín egyenletes tónusúvá és üdébbé válik. Kiváló anti-aging kezelés, akár megelőzésre is.

Árlista:

Teljes arc 135.000 Ft
Teljes arc „Drakula szérummal” 165.000 Ft
Arc + nyak 180 000 Ft
Nyak + dekoltázs 150.000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 250 000 Ft
Nyak 80 000 Ft
Szemkörnyék 60 000 Ft
Dekoltázs 100 000 Ft
Szájkörnyék 80 000 Ft
Kézfejek 65 000 Ft

Miért ilyen hatékonyak a frakcionált CO2 lézerrel végzett kezelések?

Azért, mert a lézersugarak energiája apró tűszúrásnyi nyalábok formájában éri el a bőrt. A nyalábok között az ép rész felől a regenerálódás könnyebben és gyorsabban zajlik le. A páciens bőrének megfelelően, egyénre szabott kezelési lehetőségre van mód, hiszen a lézernyalábok mélységét, sűrűségét és energia nagyságát is tudjuk változtatni. A beállítások során figyelembe vesszük a páciens igényeit, mely lehet egy arcfiatalító, bőrfrissítő enyhébb kezelés, illetve erősebb beállítást igényel, amennyiben aknés heges bőrt szeretnék javítani.

Hogyan hat a frakcionált CO2 lézer?

A lézernyalábok, bőr felsőbb rétegeit elégetik, a mélyebb rétegekben pedig elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket. A bőrünk így azt érzékeli, hogy sebet ejtettünk rajta, ennek megfelelően beindítja a regenerálódási folyamatokat. A bőrben lévő kollagén és rugalmas rostok  újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll.

Milyen jótékony hatásra számíthatunk?

A bőr felső rétegének, a kissé fakóbb arcbőr leválása után, a megújult bőr sokkal élettel telibb, üdébb megjelenést biztosít. A mélyebb ráncok felületesebbé válnak, a finomvonalak  akár el is tűnhetnek. A bőr már tapintásra is sokkal bársonyosabbá válik. A kezelés a tág pórusok esetén rendkívül jó eredményt hoz, a faggyúmirigy túlzott termelődése is rendeződik. A bőr felületesebb régiójában lévő pigmentfoltok, szeplők el is tűnhetnek, így a bőrkép  sokkal egyenletesebbé válik.  Aknés hegek esetén a legkorszerűbb és legbiztatóbb eredményeket adó kezelési módszer, hiszen a hegek mélységének kifejezett csökkenését tudjuk elérni.

Kiknek ajánljuk?

A kezelés intenzitásától függően javasoljuk a fakó arcbőr felfrissítésére, az apró ráncok javítására. A napfénykárosodott bőrre igen jótékony hatással van, hiszena bőr felsőbb rétegeiben lévő pigmentfoltokat is halványíthatjuk a kezeléssel. Amennyiben aknés bőrön hegek maradtak vissza, egy mélyebb beavatkozással a bőr egyenetlenségét leghatékonyabban ezzel a lézeres eljárással tudjuk javítani. Fokozott faggyútermelést, tág pórusosságra is javasolt.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • photo-agingből adódó pigmentfoltok halványulnak.
  •  

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Amennyiben csak arcfrissítés a célunk, már akár 1 kezelés is igen hatékony lehet. Ha mélyebb ráncok észlelhetőek az arcon az első kezelést követően 1 hónappal a kezelés meg tudjuk ismételni. 1 évben 3 alkalomnál több kezelés csak a mély hegek javítása esetén szükséges.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A kezelést követő néhány napban kifejezett bőrpírra, égő érzésre, majd a 3. naptól apró elemű hámlásra számíthatunk. A kezelés előtt és után min. 4 héttel kerülni kell a napozást, szolárium használatát, így tudjuk a pigmentálódás veszélyét minimalizálni. Azon pácienseknek, akiknek gyakran kiújuló herpeses fertőzéstől szenvednek, a lézeres beavatkozás előtt 2 nappal javasolt vírusellenes gyógyszer, melyet a kezelés után még 3 napig javasolt folytatni. A kezelés után 2-3 hétig uszoda, szauna használata nem javasolt a fertőzés veszély elkerülése érdekében.

Ellenjavallatok

Amennyiben hegesedésre hajlamos a páciens nem ajánlott a kezelés. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható. Bizonyos betegségek és gyógyszerek esetén nem javasolt.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

  • Mezoterápia
  • Felszívódó bioszálas kontúrozás
  • PRP

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre