fbpx

Feheréhajó Revital

Frakcionált CO2 lézeres kezelés

Örömmel tájékoztatjuk régi és leendő kedves pácienseinket, hogy a Fehérhajó Revital Centerben elérhetővé vált a lézerkezelések közül a leghatékonyabb arcfiatalító és bőrmegújító eljárás a frakcionált CO2 lézerkezelés.

2 alkalom CO2 frakcionált lézer kezelés 180 000 Ft-ért csak novemberben!

Ha 1 kezelést szeretne vásárolni, most arra is kedvezményt biztosítunk. A kezelés csupán 100 000 Ft és megajándékozzuk egy  bőrnyugtató termálvizes permettel és egy a bőr regenerálódását elősegítő dermatocosmeticum-mal. Az ajándék értéke: 15.000 Ft.
 

Miért ilyen hatékonyak a frakcionált CO2 lézerrel végzett kezelések?

Azért, mert a lézersugarak energiája apró tűszúrásnyi nyalábok formájában éri el a bőr, a nyalábok között az ép rész felől a regenerálódás könnyebben és gyorsabban zajlik le. A páciens bőrének megfelelően, egyénre szabott kezelési lehetőségeink vannak, hiszen a lézernyalábok mélységét, sűrűségét és energia nagyságát is tudjuk változtatni. A beállítások során figyelembe vesszük a páciens igényeit, mely lehet egy arcfiatalító, bőrfrissítő enyhébb kezelés, illetve egy agresszívabb beállítást igényel amennyiben aknés heges bőr szeretnék javítani.

Hogyan hat a frakcionált CO2 lézer?

Ahogy a lézernyalábok, bőr felsőbb rétegeit elégeti, mélyebben pedig elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket, így a bőrünk azt érzékelte, hogy sebet ejtettünk rajta, ennek megfelelően beindítja a regenerálódási folyamatok indulnak be a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll.

Milyen jótékony hatással számíthatunk?

A bőr felső rétege, a kissé fakóbb arcbőr leválása után, a megújult bőr sokkal élettel telibb, üdébb megjelenést biztosít, a mélyebb ráncok felületesebbé válnak, az apróbb ráncok akár el is tűnhetnek, a bőr már tapintásra is sokkal bársonyosabbá válik. A kezelés a tág pórusok esetén rendkívül jó eredményt hoz, a faggyúmirigy túlzott termelődése is rendeződik. A bőr felületesebb régiójában lévő pigmentfoltok, szeplők el is tűnhetnek, így az arc sokkal egyenletesebb megjelenését tapasztalhatjuk. Aknés hegek esetén a legkorszerűbb és legbiztatóbb eredményeket adó kezelési módszer, hiszen a hegek mélységének kifejezett csökkenését tudjuk elérni.

Kiknek ajánljuk?

A kezelés intenzitásától függően javasoljuk a fakó arcbőr felfrissítésére, az apró ráncok javítására. A napfénykárosodott bőrre igen jótékony hatással van hiszen még a bőr felsőbb rétegeiben lévő pigmentfoltokat is halványíthatjuk a kezeléssel. Amennyiben acnés bőrön hegek maradtak vissza, egy mélyebb beavatkozással a bőr egyenetlenségét leghatékonyabban ezzel a lézeres eljárással tudjuk javítani. Fokozott faggyútermelést, tág pórusosságra is javasolt.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • photo-agingből adódó pigmentfoltok halványulnak.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Amennyiben csak arcfrissítés a célunk, már akár 1 kezelés is igen hatékony lehet. Ha mélyebb ráncok észlelhetőek az arcon az első kezelést követően 1 hónappal a kezelés meg tudjuk ismételni. 1 évben 3 alkalomnál több kezelés csak a mély hegek javítása esetén szükséges.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A kezelést követő néhány napban kifejezett bőrpírra, égő érzésre, majd a 3. naptól apró elemű hámlásra számíthatunk. A kezelés előtt és után min. 4 héttel kerülni kell a napozást, szolárium használatát, így tudjuk a pigmentálódás veszélyét minimalizálni. Azon pácienseknek, akiknek gyakran kiújuló herpeses fertőzéstől szenvednek, a lézeres beavatkozás előtt 2 nappal javasolt vírusellenes gyógyszer, melyet a kezelés után még 3 napig javasolt folytatni. A kezelés után 2-3 hétig uszoda, szauna használata nem javasolt a fertőzés veszély elkerülése érdekében.

Ellenjavallatok

Amennyiben hegesedésre hajlamos a páciens nem ajánlott a kezelés. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható. Bizonyos betegségek és gyógyszerek esetén nem javasolt.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

  • Mezoterápia
  • Felszívódó bioszálas kontúrozás
  • PRP

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre