fbpx

Feheréhajó Revital

Tartós mélyhidratálás

Kiknek ajánljuk?
Sokszor a nap az elsődleges oka, hogy gyorsabban ráncosodik a bőr, mert hatására a bőr elveszti ragyogását, hidratáltságát és kialakulnak a finom bőrmegtörések és a ráncok.
A nem keresztkötött hyaluronsav feszesíti a bőrt azáltal, hogy támogató hálót képez, így bármely területen lehet alkalmazni, ahol ilyen típusú probléma előfordul és nagyszerű eredményeket lehet elérni. 
Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • ráncok megelőzése
  • arcbőr hidratálása

Kezelés alapelve
A bőrbe juttatott hatóanyagok új generációját jelentik azok a gél-állagú készítmények, amelyek biológiai fermentációból származó, nem állati eredetű, keresztkötést nem tartalmazó hyaluronsavból állnak, biztonságosan alkalmazható, szövetbarát, nem toxikus, technológiai sajátosságai révén könnyen injektálhatóak és tökéletesen lebomlanak.
A személyre szabott kezelések során a bőr legfelső rétegeibe micro-injekciók segítségével bejuttatott hyaluronsav alkalmas a bőr fiatalítására, hidratálására és a ráncok kialakulásának megelőzésére az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken is.
Ez az innovatív kezelés a bőrápolás egy új korszakának kezdetét jelenti. Nem a szarkalábak vagy ráncok kitöltésére, feltöltésére szolgál, hanem segít, hogy tápláljuk és hidratáljuk a bőrt az arc teljes felületén.
Folyamatos kontrollálás esetén a bőr kevesebb kezelést igényel, a bőr jobb állapotba kerül, mint a kezelés előtt volt.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A kezelés általában 15-20 percig tart és havonta négy egymást követő hónapban kell ismételni. A hatás 12 hónapon át tart. Azonban a bőr öregedési folyamatát nem tudja megállítani, így további kezelésekre lehet szükség a jövőben, hogy a hatás tartós legyen. Általában ajánlott, hogy az első 4 kezelés után vissza kell jönni 10-12 hónappal később, hogy kontrolláljuk a bőr állapotát és ha szükséges újabb kezelést adjunk, amely tovább növeli a bőr rugalmasságát, javítja textúráját és megjelenését.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Az apró tűszúrások révén pici bevérzések előfordulhatnak, melyek átmenetiek. Gondos előkészítéssel a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
A nem keresztkötött hyaluronsavat nemcsak önmagában, hanem keresztkötött hyaluronsavval együtt is alkalmazhatjuk kiegészítve azt, a ráncfeltöltés mellett mélyhidratálást biztosít.

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható, illetve véralvadásgátló készítmények szedése esetén (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

Időpontoglalás

Kérjen időpontot kezelésre