fbpx

Feheréhajó Revital

Dr. Kelemen Ottó

Dr. Kelemen Ottó

Sebész, plasztikai sebész szakorvos, egyetemi doktor (PhD), egészségügyi menedzser és MBA közgazda

Sebészorvosi hivatásomat 39. éve megszakítás nélkül gyakorlom. Az elmúlt évtizedek során több szakterületen szereztem jelentős tapasztalatot. 
Folyamatosan továbbképzem magam, elsősorban nemzetközi tanfolyamokon. Tagja vagyok a szakmailag legjelentősebb nemzetközi és hazai tudományos társaságoknak. Rendszeresen tartok előadásokat és publikálok közleményeket.


Kiemelt érdeklődési területem a hegkezelés, a kontúrformálás és a minimál invazív arcplasztika, továbbá a karakter megőrző, személyre szabott, kombinált arcfiatalítás.

Véleményem szerint nem szabad különbséget tenni a „páciens” és a „beteg” között, mert mindkettőnek orvosi segítségre van szüksége, legyen az bármilyen, akár döntően esztétikai jellegű orvosi segítség. A beteget holisztikus szemlélettel vizsgálom meg, értő figyelemmel és empátiával hallgatom.  Nemcsak egy kézműves sebész vagyok, aki az emberi testen végez műtétet, hanem lelki támogatást is adok a betegeimnek. A karakter megőrzése, a test és a lélek harmóniájának az elérése a célom. Konzervatív értékrendű orvosnak tartom magam, aki a jó ízlés határain belül dolgozik a szakma szabályai szerint és az extremitások létrejöttében nem közreműködik.