fbpx

Feheréhajó Revital

Ha közel járunk a hatvanhoz, vagy akár már be is töltöttük a hatvanadik életévünket, érdemes fokozottan odafigyelni a különféle, topikáló, vagyis helyileg ható anyagok pótlására is.

Alexandra Caspero, amerikai dietetikus szerint a D, illetve B12- vitaminok bevitele igen fontos lehet, ha valaki szeretne bőre szépségéért tenni. Bár ezeket nem sorolják a szépség vitaminok közé, mégis sokat tehetnek a feszesebb tónusú bőr elérése érdekében. Jótékonyan hatnak a bőr megfelelő működésére, valamint serkentik az agy működését, illetve segítik az emésztést és a felszívódást.

Mindez azért fontos, mert a hatodik X elérésével jelentős mértékben, nehezebben szívódnak fel a tápanyagok és hatóanyagok, tehát nem árt, ha kicsit besegítünk a szervezetünknek. Ha szeretjük a juh és kecsketejből készült termékeket, halakat és húsokat, leginkább a sertés, borjú és bárány különféle sovány részeit, biztos nem okoz gondot, hogy kicsivel többet fogyasszunk belőlük, ezáltal természetes formában jussanak be szervezetünkbe.

Tehát, ha már elmúltunk harminc évesek, érdemes nagyobb figyelmet fordítani a topikáló anyagok bevitelére, ami fokozottan igaz akkor, ha már volt szerencsénk elfújni hatvan szál gyertyát a szülinapi tortánkon. Táplálkozási szokásaink megváltoztatásával, vagyis vitaminokban gazdag étrend betartásával, is sokat tehetünk egészségünkért, és ezáltal bőrünk fiatalos kinézetének megőrzéséért. De, ha az esztétikai megjelenésre kicsit nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani, érdemes szakember segítségét is kérni, illetve a véleményét kikérni. Számtalan szépészeti beavatkozás lehet a segítségünkre, amik közül bátran válogathatunk. Forduljon munkatársainkhoz, ha felkeltettük érdeklődését és biztosan nem fog csalódni!