fbpx

Feheréhajó Revital

Ha szülinapi tortánkra harminc szál gyertya kerül, nem csak egyre bölcsebbek leszünk, de az öregedési folyamatok is sajnos szembetűnőbbé válnak.  A szemkörnyéki apró ráncok kezdenek megjelenni, amiket szarka lábakként is szokás emlegetni. Bár szexi lehet ezen, mosolygás és nevetés közben megjelenő apróságok, sokakat inkább zavarnak és igyekeznének ellenük tenni.

Ami bőrünk egészségének és fiatalságának megőrzése szempontjából csodaszerként alkalmazható, az például az omega 3 zsírsav, ami természetes módon tengeri halak fogyasztása által vihető be a szervezetbe. De természetesen az omega 3 zsírsav kapszula formájában is megvásárolható, ezáltal még az sem jelent akadályt, ha valaki nem szívesen lát a tányérján halat. Sőt, az omega 3 zsírsav amellett, hogy bőrünk általa szép és üde, illetve kisimult marad, még az agyi funkciók serkentésébe is besegít, sőt kedélyállapotunk is jobb lesz a szedésével.

De érdemes megemlíteni a retinol áldásos hatásait is, melyek között szerepel a pólusok összehúzása, illetve ami a harmincas korosztály számára még fontosabb, az a finom ráncok kisimításának képessége. Illetve, zárójelben megemlítenénk azt is, hogy a pattanások finom kezelésére ugyancsak szokták ajánlani a retinolt.

Következő blogunkban arról olvashatnak, hogy az idő múlása hogyan hat az úgy nevezett horgonyzó kollagén rostokra és az milyen szemmel is látható jeleket hagy bőrünkön.