fbpx

Feheréhajó Revital

A tinédzser kort követően szervezetünk egyre több változáson megy keresztül, amik megjelenésének módja és ideje rajtunk is múlik. Húszas éveink táján még nem szükséges anti-aging termékekre költenünk, de nagyon fontos, hogy milyen táplálkozást folytatunk. Arról nem is beszélve, hogy milyen felvett szokásokkal rendelkezünk, mint például az alkoholfogyasztás vagy a cigarettázás. Sőt, a napozási szokásaink is jelentős mértékben befolyásolják bőrünk jelenkori és jövőbeni állapotának alakulását.

Ha betöltöttük a második X-et, elsődleges céljaink között az szerepel, hogy a megélt szépségünket megőrizzük, bőrünk üdeségét minél tovább élvezhessük. Ebben a segítségünkre lehet a B7vitamin, illetve a GLA, amit amma-linolénsavnak is szoktak nevezni. Ezek az anyagok segítenek a sima bőr, selymes és dús haj, valamint a szép és erős körmök megőrzésében. Akár a B7-vitaminról, akár GLA-ról van szó, számos lehetőségünk van arra, hogy természetes formában vigyük be szervezetünkbe.

A biotin, azaz a B7vitamin például a májban, az élesztőben, a paradicsomban, de még a tojás sárgájában és a barna rizsben is megtalálható. Ha pedig a GLA-ról van szó, akkor egy olyan anyagról beszélünk, mely növényi olajokban található meg és szervezetünkbe jutva hormonszerű anyagokká alakul át. Ezek pedig a gyulladáscsökkentésben is jeleskednek, tehát, ha még néha pattanások megjelenésétől szenvedünk, a GLA a segítségünkre lehet azok eltűntetésében is.