fbpx

Feheréhajó Revital

Velashape kezelés

Az alakformálás területén mindig újabb és újabb kezelések jelennek meg, amik a vágyott és tökéletes alak elérésével kecsegtetnek. Sok ezek közül azonban nem állja ki a próbát, és nem lesznek látható eredményei a kezeléseknek. De van egy kezelés, ami az Egyesült Államokban már több hírességnél bizonyított – például a valóságshow szereplőből lett celebnél, Kim Kardashiannál, és hazánkban is egyre ismertebb és elismertebb a médiaszereplők és a lakosság körében egyaránt. Ez a Velashape kezelés.

Miben különbözik a Velashape kezelés a többi alakformáló testkezeléstől, és miben rejlik a hatékonysága?

A szabadalmaztatott Velashape technológiaHorgony hatékonysága annak köszönhető, hogy négy, már önmagában is eredményes technológiát egyesít. Ezek az egymás hatását erősítő és kiegészítő elemek a következők: infravörös fényenergia, rádiófrekvencia, vákuum terápia és gördülő hengeres masszázs. A kezelés lényege, hogy a rádiófrekvenciás energia a vákuum segítségével a bőr mélyebb rétegeibe tud behatolni, ahol a hő hatására megkezdődik a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretének csökkenése. Az infravörös fény hatására fokozódik a vér oxigéncseréje, ami a zsírsejtek méretének csökkenését is segíti, valamint fokozódik test kollagén termelése, ami növeli az adott terület feszességét. Nagyon fontos, hogy a vákuum és a görgős masszázs segítségével a kezelés során megmozgatják a test mélyebb rétegeiben található folyadékot, ezáltal segítik a nyirokrendszer természetes méregtelenítő munkáját, és a felesleges víz el tud távozni a testből.

Kiknek és milyen problémákra ajánlott a Velashape kezelés?

Gyakorlatilag mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, terhességi csíkoktól, feszesíteni kívánja a bőrét vagy egyszerűen csak fokozni szeretné a teste zsíranyagcseréjét.