fbpx

Feheréhajó Revital

Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk, hogy testünk hány százaléka zsír, izom és víz, érdemes felkeresnünk egy testösszetétel mérés szolgáltatást nyújtó szépségklinikát.

A fájdalommentes testösszetétel mérés sok mindenben a segítségünkre lehet, például kimutatja, hogy testünk hány százaléka zsír és hogy milyen állapotban van testünk alap anyagcseréje.

Általában táplálkozási tanácsadással is kiegészül. Régóta tudható, hogy a helytelen étrend nem csak súlygyarapodást és bőrbetegsékeket okozhat, hanem nagyban hozzájárul a fáradság és kiemerültség szűnni nem akaró érzéséhez is.

A testösszetétel mérés során kapott eredmények alapján a szakorvostól személyre szabottan kaphatunk segítséget és kézzelfogható tanácsokat, hogy hogyan alakítsuk ki megfelelően étrendünket. A konzultáció során, a BIA- analízis eredményei alapján diétát, vagy életmód váltást is javasolhatnak. Ha ezt az új étrendet sikerül hosszú távon fenntartanunk, akkor sok betegség megelőzhető és az egészséges testsúlyunk is elérhető, valamint fenntartható lesz.

Mindenki számára fontos, hogy megtanulja az ellenőrzött és tudatos evést. A következő testösszetétel mérés eredménye pedig már egy sokkal kiegyensúlyozottabb képet fog mutatni.