fbpx

Feheréhajó Revital

– Kedves Ilonka van valami probléma?

– Nem főnök úr, semmi.

 – Jó, mert olyan csodálkozva nézte a szabadság beosztását, mintha nem beszéltük volna meg már két hete. 

–  Nem, nem, tökéletes, akkor megyünk pihenni. 

– Jól van azt hittem valami közbejött.

Honnan veszi ezt a főnököm, fogalmam sincs, de rohannom kell az oviba. Szerintem már el is késtem. Gyermekem rohan elém, látszik, hogy az apja öltöztette fel ma reggel. Természetesen ő mindent megenged kicsi lányának, egyszóval a hosszú uszályos aranyban pompázó tüllruhája van rajta, amit még a tavalyi farsangra kapott a nagymamájától. Hiába próbáltam reggel határozottságra bírni páromat lányommal szemben. Sárika ilyenkor azt vesz fel, amihez éppen kedve szottyan.

– Anyuka látom, csodálkozik Sárika ruháján, de tényleg nagyon édi, és búcsúzásul cuppanós puszit nyom a buksijára. Látod anya is meglepődött a csini rucidon!

– Nem is, láttam már reggel –mondom – de nem foglalkoznak velem.

Bekötjük magunkat, uszály elrendezve, végre indulás haza. Jó lesz már otthon lerúgni ezt a nyamvadt cipőt. Naná, hogy bedugul az Üllői út, araszolunk egyik lámpától a másikig.

–  Anyus ne csodálkozz már, igen a lámpa piros- szól oda a mellettem lévő autó igazán nem kellemes vezetője.

Miért mondja ma mindenki, hogy csodálkozom? Elnyúzottan lépünk be a lakásba, életem párja rám néz és megkérdezi,

– Min csodálkozol, hamarabb értem haza.

Na, ennek fele sem tréfa, mi van ma mindenkivel? Vagy az én arcomon van valami furcsa? Gyorsan egy tükröt! Berobogok a fürdőszobába, villany fel és itt a tükör! És csodálkozva nézek magamra, te jó ég mi ez? Miért csodálkozom? 

Aztán rájövök: a szemöldököm, jobban mondva a szemöldöktetoválásom miatt. Nem azt mondom, hogy nem sikerült, mert a szemöldököm még megvan, de a formája!?  Mintha mindig fel lenne húzva! Azért egy előnye van, az elkeseredettség nem látszik az arcomon.

Meg kell szabadulnom ettől a szemöldöktetoválástól. De hogyan? Most már visszasírom a folyamatos tépkedést igénylő szemöldökömet.

Internet, google, keresés: szemöldöktetoválás eltávolítás

Megvan: Q – kapcsolt Nd – Yag lézerrel hatékony megoldást tudunk nyújtani a nem kívánt tetoválások tartós make-up eltávolításában.

Nézzük tovább: Alkalmazási lehetőségek, kozmetikai tetoválások, pl. szemöldök tetoválás eltávolítása, korrigálása.

Ez az, ami kell nekem! Majd a Q – kapcsolt Nd – Yag lézer csodákat tesz velem.