fbpx

Feheréhajó Revital

Nincs lehangolóbb egy szürke esős őszi napon annál, mint amikor totálisan észrevehetetlennek érezzük magunkat. Biztos Önnel is előfordult már ilyen, fontos, hogy ne engedjünk teret az önsajnálatnak.

Már apró praktikákkal is tehetünk azért, hogy magunkat is ragyogó egyéniségnek lássuk. Például iratkozzunk be egy stílustanácsadóhoz. Itt a testalkatunk elemzése után személyre szabottan kaphatunk tippeket, hogy milyen fazonú ruhák és mely színek azok, amik a legelőnyösebbek számunkra.

Keressük fel fodrászunkat és kérjünk egy kicsit más frizurát. Nem hiába mondják, hogy a haj a nők koronája, egy frissen mosott, finom illatú, jól levágott frizura már alapjában sokat dob az önbizalmunkon.

Hiába vagyunk lapos cipő pártiak, néha igenis vegyünk fel szoknyát, magasabb sarkú cipőt. Figyeljük meg, hogy már pár lépés után járásunk sokkal kecsesebb és nőiesebb lesz.

Érdemes elmennünk egy végleges szőrtelenítésre, hogy a szoknya alól felbukkanó lábunk is esztétikus legyen. Sokan nadrágot húznak, és ezzel takargatják szőrös lábukat, de miért is ne próbálnánk ki a lézeres szőrtelenítést? Nem csak a lábunk, de a karjainkat, sőt az arcunkon lévő kellemetlen és zavaró szőrszálaktól is megszabadulhatunk a végleges szőrtelenítés által.Egy szolid és ízléses sminkkel pedig nem csak kívül, hanem belül is ragyogni fogunk. Tudjuk, hogy egy mai modern nőnek, nem mindig jut ideje önmagára, de a fentebb említett tippjeink, köztük a lézeres szőrtelenítés is nem túl időigényes elfoglaltság, a szépségünkre szánt idő pedig többszörösen is megtérül majd.