fbpx

Feheréhajó Revital

Ha szeretnénk az IPL szőrtelenítés lehetőségével élni, érdemes egy régóta szakmában dolgozó, jó hírnévnek örvendő kozmetikust felkérni a feladatra. Ez azért kiemelkedően fontos, mert egy IPL szőrtelenítést végző készülék nagy teljesítménnyel dolgozik és szakavatatlan kezekben komoly sérülést is okozhat.  Többek között a bőr égéséhez is vezethet, ha nem megfelelően használják a berendezést.

Kizárólag a megfelelő bőr- és szőrtípussal rendelkező embereknek ajánlott az IPL szőrtelenítés. Tehát csak fehér bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkező személyek számára biztonságos a szolgáltatás igénylése, hiszen a készülék sugarai a kezelt bőrfelület sötétebb területein nyelődnek el.

Az IPL szőrtelenítést a nyári hónapok kivételével bármikor elvégezhető, hiszen kellő időt kell szánni a gyógyulásra is, amikor nem éri nap az adott testrészt.

A kezelni kívánt bőrfelületről a szőrt érdemes leborotválni az IPL szőrtelenítés előtt körülbelül egy héttel. Célszerű a kezelés előtti egy hónapban az epillálást hanyagolni. Ha mindenképpen szeretne valaki sima lábbal, karral és intim testrészekkel büszkélkedni, akkor csak a borotvához érdemes nyúlni. 

Az IPL szőrtelenítést megelőzően semmilyen kozmetikumot nem ajánlott használni. Mellőzendő a testápoló, a különféle krémek, a smink, illetve a parfüm is.

Az IPL szőrtelenítés közben semmiképpen nem célszerű a villanófénybe nézni, ha pedig az arcot kezelik a készülékkel, akkor mindenképp védőszemüveg viselését ajánljuk.

Abban az esetben, ha Ön rendelkezik saját IPL szőrtelenítést végző géppel, akkor ajánlott a legkisebb fokozattal kezdeni és egységenként emelni az intenzitást. Így érdemes kitapasztalni, hogy melyik az az intenzitás, ami az Ön számára megfelelő. A kezelést követően pedig gondoskodni kell bőre megfelelő védelméről, óvni kell a leégéstől.