fbpx

Feheréhajó Revital

Ha üde és egészséges arcbőrt szeretnénk, illetve szépészeti beavatkozások igénybe vétele nélkül is letagadnánk pár évet, érdemes egy-két apróságra odafigyelni, amik betartásával célt érhetünk.

Az első ilyen tanács a bőrradír használatához köthető. Ez egy olyan egyszerű szépségipari kellék, mely gyorsan, illetve egyszerűen alkalmazható, olcsó és bárhol megvásárolható. Érdemes szalicilsavat tartalmazó bőrradírt választani, ami nem csak segít megszabadítani az elhalt hámsejtektől, de össze is húzza a pólusokat. Arcápolás során langyos vízzel, míg a végén hideggel öblítsük át bőrünket, ezzel is segítve a pólusok összehúzódását és a későbbi eltömődés meggátlását, illetve a baktériumok bejutását a hám rétegeibe.

Másik érdekesség, ami hatással lehet arcbőrünk üdeségére, az éjfél előtt átaludt órák száma. Bőrünk feszességére hatással van az is, hogy mivel töltjük az éjszakát. Minél korábban bújunk ágyba, annál kipihentebbek leszünk és ez nem csak munkahelyi teljesítő képességünkön, hanem testünk és bőrünk állapotán, tónusán is meglátszik. Ha Ön is szeret későn feküdni, azt tanácsoljuk, hogy egy héten át, minden nap csupán negyed órával bújjon előbb a paplan alá. Egyre könnyebben el fog tudni aludni és másnap reggel észrevehetően frissebb lesz.

Arcápolásnál mindezek mellett nagyon fontos tényező a tűző nap elleni védelem is, melynek elmulasztása roncsoló hatással bír az arcbőrre és gyorsítja az öregedés folyamatait.