fbpx

Feheréhajó Revital

Manapság egyre több olyan embert lehet látni, akik a koruknál sokkal fiatalosabb, ragyogóbb és simább az arcbőrrel büszkélkedhetnek. Csak az arcuk láttán több évet is letagadhatnának. De ha megnézzük a kezüket, látszik, hogy a fiatalos arcbőr egy remek ránctalanító kezelés eredménye csupán. Akit nem csak az arca, hanem az egész testének összhatása érdekel, mindenképpen foglalkoznia kell a kezei állapotával is. A kezünk a legfontosabb segítőnk a mindennapi teendők során és nagyon sok káros hatásnak van kitéve, amik mind hozzájárulnak a kéz az idő előtti öregedéséhez.

Az egyik ilyen hatás akármilyen furcsa, a kézmosás. A túl gyakran és nem megfelelő szappannal végzett kézmosás száríthatja a kéz bőrét, amitől ráncos és durva tapintású lesz. A szárító hatás a téli időszakra különösen jellemző, hiszen a benti száraz meleg és a jóleső forró fürdők mind szárító hatással vannak a bőrre.

 Az UV ártalmakról sem szabad megfeledkezni, ugyanis a kezünket sokszor elfelejtjük megóvni a káros sugárzással szemben. Sok arckrém, ajakbalzsam és napszemüveg is UV védelemmel látja el az arcunkat és szemünket, de a kezünket aligha kenjük UV védős krémmel a strandon való naptej használattól eltekintve. Tehát a kézfejünk télen-nyáron szélsőségeknek lehet kitéve.

A probléma megelőzése mindig jobb, mint az utólagos kezelés. Ebben az esetben ne csak az arcunkra figyeljünk bőrápolási szempontból, hanem a kezünkre is. Próbáljunk bőrbarát termékeket használni a kézfejre, alkalmanként készítsünk tápláló kézpakolást, és ne feledkezzünk meg a kézfej naptejjel való bekenéséről. Ha pedig már úgy érezzük, hogy nem segítenek a felsorolt praktikák, érdemes VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, Erbium-YAG lézerkezeléssel vagy IPL villanófényes terápiával megpróbálkozni. A kezelések bizonyítottan eredményesen használhatók a kézfej rugalmasságának és szépségének helyreállításában.