fbpx

Feheréhajó Revital

A hyaluronsav egy nagyon népszerű töltőanyagként ismert a ránctalanításban, ami szinte csodákra képes. Öregedésgátló összetevőként vízmegkötő tulajdonságáról híres, így számos kozmetikum előszeretettel használja. De mi is az a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy speciális szerkezetű és nagy súlyú cukormolekula, amely megtalálható az emberi szervezetben is. Tulajdonképpen ez az anyag felelős a bőr feszességéért, rugalmasságáért. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha ez az anyag megtalálható a szervezetben, miért van szükség a pótlására. Sajnos az öregedési folyamatban egyre kevesebb hyaluronsav termelődik szervezetünkben. Ugyanakkor genetikai sajátosságokból adódóan nagyon változó, hogy valaki már a húszas éveiben, vagy csak harminc, negyven év felett szorul rá a különféle ránctalanító termékekre, beavatkozásokra.

A kozmetikumokkal szemben az injekciózható feltöltések azért váltak népszerűvé, mert kevés anyagi befektetéssel gyors és látványos javulást eredményeznek. Nagyon sok nőt zavarnak a szem és az ajkak körüli finom ráncok, amelyek sajnos kozmetikumokkal nem eltüntethetők. Bár az injekciózható feltöltés is csak ideiglenes megoldás, akár egy évig is lehet élvezni az eredményét.