fbpx

Feheréhajó Revital

Amennyiben a lézeres arc,- vagy testkezelések mellett döntünk, gondosan válasszunk ki azt a kozmetikai klinikát, vagy szépségápolási, revital központot, ahol szépülni szeretnénk!

Nem szabad kockáztatnia a szépséget és az egészséget!

A lézeres arckezelés is egy orvosi beavatkozásnak számít, amelyhez nagy szakértelem és tapasztalat szükséges.

Fontos, hogy a kezelést bőrgyógyász szakorvos végezze el. A lézeres arckezelés módszerei esetenként eltérőek lehetnek. Az orvos az egyéni igények és a bőr öregedésének szintje alapján dönt arról, hogy melyik módszer a leghatékonyabb.

Az orvos tudja eldönteni és kiválasztani a megfelelő lézeres kezelés eljárását, illetve a készülékeket is megfelelően kezelni.

Csak ezeken a helyeken lehetünk biztosak abban, hogy az eszközök és a felhasznált anyagok is jó minőségűek.

Miért jó a lézeres arc,- és testkezelés?

A lézeres arc,- és testkezelés fő jellemzője a nagy hatékonyság, amely messze meghaladja a legdrágább krémek használatának eredményét.

A krém, szérum vagy maszk, függetlenül attól, hogy ezek kiváló minőségűek, csak a bőr felületén működnek, míg a lézeres kozmetikai kezelési módszerek a bőr és a bőr alatti szövet mélyebb rétegeire irányulnak.

A modern lézeres arc,- és testkezelési módszerek többnyire fájdalommentesek. Csak néhány eljárás igényel helyi érzéstelenítést.

A lézeres arckezelések növekvő népszerűségének fő oka a széles körű alkalmazásban rejlik. Úgy tűnik, nincs olyan bőrprobléma, amelyet ne tudna megoldani.

Fiatalítás, sziluett korrekció, striák, cellulit vagy hegektől való megszabadulás, arccal kapcsolatos életkori problémák – megoldására különböző lézeres arc,- és testkezelési eljárás létezik.