fbpx

Feheréhajó Revital

A korlátozások miatt a kozmetikákba, szépség centerek kezeléseire ritkábban jutunk el és ezt bizony az arcunk, bőrünk is megsínyli. Amíg helyre nem áll a világ rendje, addig sem szabad elhanyagolnunk arcunk ápolását. De ne ijedjünk meg, az otthoni arcápolás bárki számára könnyen elsajátítható. Az a legjobb, ha az otthoni arcápolás a napi rutinunk részévé válik. Íme, néhány tipp, hogy hogyan tisztíthatjuk és ápolhatjuk arcunk bőrét otthon is.

Az otthoni arcápolás első lépése az, hogy beszerezzük az ehhez szükséges eszközöket és termékeket. Itt fontos szakember tanácsára hagyatkoznunk, hiszen a bőrünk típusához igazodva ők tudnak számunkra megfelelő készítményeket ajánlani. Persze a milliókat érő kozmetikai gépek tudását és hatásosságát nem fogjuk tudni otthon is produkláni, de azért sokat tehetünk a szinten tartásért otthon is.

Az otthoni arcápolás akkor a leghatásosabb, ha rendszeresen szakítunk időt rá, és ha a megfelelő készítményeket a megfelelő módon alkalmazzuk. Már napi 20 perc törődés is elegendő ahhoz, hogy bőrünk átvészelje ezt az átmeneti időszakot. Így érhető el a várható legjobb eredmény.

Az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől megtisztított ragyogó és táplát bőr. Ha megvannak a megfelelő eszközök, jöhet is a tisztítás. Alaposan mossuk meg az arcunkat arctisztítóval, vagy arclemosóval majd egy puha törülközővel szárítsuk meg. Kerüljük a túl forró víz használatát, mert az kiszárítja a bőrünket. A további lépéseket cikksorozatunk második részében foglaltuk össze.