fbpx

Feheréhajó Revital

A nyári arcápolási tippek és trükkök után most érkezzen néhány egyszerű, de praktikus tanács, amivel megóvhatjuk és ellenállóbbá tehetjük bőrünket a téli hideg időjárással szemben.

A nyári arcápolási tippek és trükkök után most érkezzen néhány egyszerű, de praktikus tanács, amivel megóvhatjuk és ellenállóbbá tehetjük bőrünket a téli hideg időjárással szemben.

Ahogy minden évszaknak megvan a maga arcápolási rutinja és megfelelő ápoló termékei, úgy a bőrünknek télen is teljesen másfajta gondoskodásra van szüksége. Ezt tartsuk szem előtt, mikor beszerezzük az otthoni arcápolás termékeit a téli hónapokra. Az egyik fő oka, hogy a bőrünket például ébredés után szárazabbnak érezzük télen, az bizony a fűtési szezon beindulásával kapcsolható össze. De nem kell aggódni, mert ez a rövid útmutató segít a tökéletes téli arcápolási rutin kialakításában.

Ha a hőmérséklet csökken ezzel együtt a páratartalom is csökken, ami hatással van a bőrünk nedvesség tartalmára is. Ha eddig még nem, most itt az ideje, hogy az otthoni arcápolás során kipróbáljunk egy hidratáló, tisztító olajat, ami segíthet a száraz és vízhiányos téli bőr regenerálódásában. Az olaj egyik pozitív előnye, hogy nem szárítja tovább bőrünket. A téli arcápolási rutin részeként elég csupán néhány csepp olajat az arcbőrünkbe masszíroznunk, majd ha szükséges, öblítsük le meleg vízzel és langyos vízzel átitatott törlőkendővel töröljük át utána az arcunkat. Ezután kenjük be arcunkat egy hidratáló, száraz bőrre való krémmel. Már ezzel a két lépéssel is sokat tehetünk azért, hogy elkerüljük arcbőrünk extrém kiszáradását.

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy melyik ápoló, hidratáló termékek lennének a legmegfelelőbbek számunkra, kérjük ki egy szakember véleményét. Ő biztosan tud ajánlani a bőrtípusunkhoz illeszkedő téli ápoláshoz is alkalmas termékcsaládot.