fbpx

Feheréhajó Revital

Előző blogunkban olvashattak az otthoni szőrtelenítés előnyeiről és hátrányairól, melyeket érdemes számba venni, mielőtt például egy gyantázó szettbe fektetnénk pénzünket. Az otthoni szőrtelenítés melletti, talán legfontosabb érv az, hogy ezen módszerek alkalmazásához nem kell kimozdulnunk otthonról. Sokan időhiánnyal küzdenek és már az is sokat jelent a számukra, hogy a megszépüléshez nincs szükség egy szakember személyes felkeresésére. Emellett, talán még kicsit olcsóbbak is ezek a megoldások, mint ha a szakember által kínált lehetőségek közül választanánk egy számunkra szimpatikus szolgáltatást.

Azoknak, akik inkább szeretnek biztosra menni és kockáztatás nélkül, egészségük, illetve külsejük megóvásának érdekében hoznák meg a döntést, szakember felkeresését ajánljuk. A szépségipar egyik legközismertebb és leginkább ajánlott szolgáltatása a lézeres szőrtelenítés, mely mellékhatások nélkül segít a szőrszálak elleni harc során. A lézeres szőrtelenítés nagy előnye más szépségipar által ajánlott eljárással szemben, hogy hatása rendkívül hosszantartó. Nem szükséges a szakember havonta történő felkeresésére annak érdekében, hogy ismét sima bőrre tegyünk szert. Mindemellett ez a szolgáltatás bőrbarát, tehát nem tesz kárt a hámban.

A lézeres szőrtelenítés eljárásának lényege, hogy az eszköz kezelőfeje lézerfényt bocsát ki magából, ami a kezelendő bőrfelület legsötétebb területén nyelődik el. Azáltal, hogy a bőr színe világos, a szőrszálak viszont sötétek, az ő festékanyagukat, vagyis a melanint célozza meg a lézerfény. Ezt követően, a lézerfény a szőrtüszőn belül hővé alakul és kiégetés által szétroncsolja annak sejtjeit. Így akadályozzák meg, hogy a szőrtüsző később szőrszálakat hozzon létre. A lézeres szőrtelenítés nem vált ki allergiás reakciót és a bőrfelületet sem rongálja, nem úgy mint a gyantázás. Arról nem is beszélve, hogy ez az eljárás gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, aminek köszönhetően a lézeres szőrtelenítést igénylőknek nem kell a szőrtüszőgyulladással és szőrbenövéssel számolniuk.