fbpx

Feheréhajó Revital

A hölgyek minden életkorban arra törekszenek, hogy minél szebbek, csinosabbak és ápoltabbak legyenek. Ezen cél elérésének érdekében manapság már számtalan lehetőség közül válogathatnak attól függően, hogy mik az életkornak megfelelő elvárások. Van, aki a napi bőrápolás keretei között különféle, szépségipar által ajánlott készítményeket használ, míg mások a különböző szépészeti eljárásokat teszik próbára.

A szépségipar számtalan megoldást kínál azok számára, akik arra vágynak, hogy lábuk és intim testrészeik mindig szőrtelenek és bársonyosan simák legyenek. Olyan dologra kínálnak gyógyírt, mely bár nem betegség, mégis minden nő napi szinten tesz ellene. Egy bizonyos életkor elérését követően a túlzott szőrnövekedés számos testrészen természetes jelenségnek tekinthető. Ezzel szemben sokakat zavarnak az erős és sötét színű szőrszálak, melyek nélkül sokkal esztétikusabbnak és szebbnek érezhetjük magunkat.

A nemkívánatos szőrszálak ellen megannyi házi és kozmetikai módszert alkalmazhatunk, de mindegyik esetben számolnunk kell azzal, hogy hatásuk sajnos rövidtávú. Sőt, sok esetben kellemetlen utóhatásokat is eredményezhetnek, mint például a szőrtüszőgyulladás. Gyantázás esetében pedig számolnunk kell az égés lehetőségével is, illetve sokaknak az allergiás reakcióval is számolniuk kell. A szőrszálak benövése is problémát jelenthet, ami egy nem megfelelő módszer alkalmazását követően léphet fel. A szőrszálak bőr alá történő visszanövése nem is olyan ritka jelenség, mint ahogy azt gondolnánk. Ha a kezelt bőrfelület kiszárad és megvastagszik, ezután pedig hámlani kezd, a szőr kinövési útja eltorlaszolódik és már kész is a baj. A szépségipar által kínált otthoni módszerek lehet, hogy olcsóbbak és igénylésükhöz nem kell kimozdulni, de az is biztos, hogy az esetek túlnyomó részében nem azt kapja az ember, amire vágyott.