fbpx

Feheréhajó Revital

Ha betöltöttük 50. életévünket, még nem kell kendőt teríteni a tükörre. Bátran szembe nézhetünk tükörképünkkel, hiszen arcunk vonásai megélt tapasztalatainkról árulkodnak. Legyünk rájuk büszkék, hiszen ezek által váltunk azzá, akik ma vagyunk.

Ettől függetlenül nem kell beletörődnünk az idő múlásával együtt járó, arcunkon és testünk egyéb részein megjelenő ráncos, foltos bőr látványába. Megfelelő kezelések által még mindig rugalmasabbá és üdébbé tehetjük bőrünket, ráncaink finomabb tónusúvá válhatnak, és ezáltal fiatalosabb megjelenést tudhatunk magunkénak.

Az egyik leghatásosabb arckezelés hyaluronsavval történik, mely csodákra képes, ha a ráncok eltűntetéséről van szó. A hyaluronsav segíti a kezelt bőr vízmegkötését, ezáltal a mimikai ráncok kisebbé, észrevétlenebbé válnak. Akár a szem környékének kezelésére is alkalmas ez a szer, ami fájdalom nélkül, hosszú hónapokra tűnteti el a karikákat. A hyaluronsavas kezelés áldásos hatását már azonnal észlelni lehet, de a teljes hatáskifejtéshez 2 hét szükséges. Ennek oka, hogy a befecskendezett hyaluronsav még két héten át köti meg a vizet, mely hatására a ráncok jelentős mértékű kisimuláson mennek keresztül.

A fiatalos, rugalmas és üde arcbőrt közel egy évig is élvezhetjük, de természetesen az arckezelés hatásának időtartama egyénenként változik. A hyaluronsav természetes hatóanyagainak köszönhetően a test számára könnyen befogadható, a kezeléseket követően allergiás reakciótól nem kell tartani. Ezáltal bárki számára bátran ajánlható a hyaluronsavval történő kezelés.