fbpx

Feheréhajó Revital

A műtét nélküli arcfiatalítást eredményező eljárás, a rádiófrekvenciás kezelés termikus és az elektromágneses hatással rendelkezik, melyek a bőr minden rétegében pozitív változást eredményeznek.

Orvosi körökben már jól ismert tény, hogy az elektromágneses hullámok kedvező hatással vannak az extracelluláris, vagyis a sejten kívüli térben.

A rádiófrekvenciás kezelés termikus hatását említve, mindenképpen szólni kell a bőr enzimjeinek aktiválásáról és a sejtek anyagcseréjének felgyorsulásáról is. A nagyobb oxigén felhasználásnak köszönhetően javul a sejtek szállító és szűrő funkciója. Mindezek következtében pozitív változás figyelhető meg a bőr PH értékének alakulásában is. Egy bizonyos kort megélve sokan tapasztalnak microcirkuláris zavart, tehát a vérkeringési probléma megjelenése nem ritka a középkorú vagy annál idősebb hölgyek esetében. Ez a kellemetlen zavar is megszűntethető a rádiófrekvenciás kezelés segítségével, mely vérbőséget okoz és ez biztosítja a megfelelő vérkeringést. Ezek mellet hatására javul a sejtek tápanyagfelvétele, illetve a salakanyagok leadása is. A megfelelő szöveti oxigenizáció, vagyis oxigén ellátás segítségével megszűntethető a szöveti acidózis, tehát a vér elsavasodása. Azok, akik alkalmazzák a rádiófrekvenciás kezelést, a nyirok optimális áramlásában is bízhatnak, ami ugyancsak segít az alapállomány funkcióinak javításán, vagyis a szállító és szűrő funkciók serkentésén. A rádiófrekvenciás kezelés alkalmazásával az egész test immunrendszere javul, így számtalan betegségtől és fertőzéstől óvja meg igénylőjét.

Ha Ön is feszesebb, egészségesebb és élettel telibb arcbőrre, illetve dekoltázsra vágyik, kérje munkatársaink segítségét és biztosan nem fog csalódni.