fbpx

Feheréhajó Revital

Sokan úgy gondolják, hogy nincs más megoldás, mint elfogadni az idő múlását és az azzal együtt járó testi változásokat. Természetesen az életkorunkon nem változtathatunk, de kinézetünkön, megjelenésünkön igen. Ha már túl vagyunk a negyedik X-en, mégis feszes és ránctalan arcbőrre vágyunk, hagyjuk abba a vágyakozást és keressünk fel a megfelelő szakembert. Ha szeretnénk elkerülni a plasztikai sebész szikéjét, megannyi alternatív megoldás létezik, amik hatásai ugyanolyan szemmel láthatóak.

Nem nehéz megtalálni a számunkra tökéletes ránctalanító megoldást, ami humánus, fájdalommentes és igen hatékonyan küzdi le az idő múlásának látható jeleit. Az egyik ilyen, szakemberek által közkedvelt eljárás a rádiófrekvenciás kezelés, melyet késnélküli ráncfelvarrásnak is neveznek. A rádiófrekvenciás kezelés előnyei közé tartozik az ernyedt bőr tónusának visszaállítása. Emellett a hám visszanyeri rugalmasságát, ezáltal feszesebbé válik. A kezelés által az arc ismét régi fényében ragyog, illetve a tág pólusok is összeszűkülnek. A rádiófrekvenciás kezelés segít a szem alatti táskák és a sötét karikák eltűntetésében, illetve az aknés hegek állapota is javul általa. Sőt, többszöri kezelést követően az arc és a test kontúrjai megemelkednek, ezáltal bárki számára rövid idő alatt fiatalos hatás, kinézet érhető el. Mindezen változások annak hatására valósulnak meg, hogy a rádiófrekvenciás kezelés nagy behatolási mélységgel dolgozik, ami akár 20-40 millimétert jelent, ezáltal egyszerre kezeli a cután és subcután rétegeket.

A rádiófrekvenciás kezelés azért is örvend nagy sikernek, mert már az első alkalom után szemmel látható az eredmény. Ha valaki irtózik a tűtől és szikétől, illetőleg nem szeretne fájdalmak árán szépülni, annak tökéletes megoldást jelent a rádiófrekvenciás kezelés.