fbpx

Feheréhajó Revital

A szépségért szenvedni kell, tartja a mondás. Akik már kipróbálták a hyaluronsavas ráncfeltöltést teljesen máshogy vélekednek erről az idejétmúlt közhelyről.

Mindannyian vágyunk rá, hogy az idő vas fogától megváltozott arcunkat a tükörbe nézve újra fiatalosnak és üdének lássuk. Sok nő azonban retteg az orvosi beavatkozásoktól és önszántukból sosem feküdnének a kés alá. Már az arcfelvarrás gondolatától is irtóznak.

A modern kor technikai újdonságai azonban lehetőséget biztosítanak rá, hogy kíméletesebb megoldásokkal vegyük fel a harcot arcunk ráncai ellen. Jó hír számukra, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés nem igényel sebészi beavatkozást. A hyaluronsavas feltöltés során a hatóanyagot nagyon vékony tűvel, apró szúrásokkal juttatják a kezelendő terület bőre alá. Ez a művelet picit bár kellemetlen, de fájdalmasnak nem mondható. Ez a kíméletes megoldás már a kezelés pillanatától szemmel látható eredményeket hoz. Bőrünk a hyaluronsavas feltöltés után újra hidratáltabbnak tűnik, a ráncok pedig észrevehetetlenné. Tapasztalatok alapján a feltöltés pozitív hatásaiban akár egy évig is gyönyörködhetünk. Mindeközben pedig teljesen biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen a kezeléseket hozzáértő kezek végzik.