fbpx

Feheréhajó Revital

Erzsébet a „Szűz Királynő” 1568-ban, 29 évesen fertőződött meg himlővel, aminek következményeként örökre viselte a betegség nyomait arcbőrén is.  Akkoriban a legkisebb fogyatékosságot, legyen ez egy bőrhiba, Istentől származó büntetésnek tekintették. Érthető, hogy Erzsébet mindent megtett annak érdekében, hogy arcbőre tökéletesnek tűnjön. Az alapozó, amivel elrejtette az arcán lévő hegeket ólomérc, ecet, néhanapján arzén, hidroxid, és karbonát keveréke volt. Ajkait és arccsontját higanytartalmú cinóberfestékkel pirosította.

Érdekes lenne tudni, hogy vajon kik készítették ezeket a csodaszereket? Talán az udvar orvosa?

Természetesen a közrendűek körében az ilyen drága hozzávalók nem voltak elérhetők, ők például terpentint, méhviaszt fecskendeztek a himlő okozta arcon lévő hegek mélyedéseibe, még emberi zsírt is, amit a város hóhérjától szereztek be.

Szerencsénkre napjaink kozmetikumait nem az akkori orvosok készítik, így nem tartalmaznak egészségre ártalmas összetevőket.

Az orvostudomány és a technológia fejlődésével ma már az arcon lévő hegek gyógyítása, eltüntetése is lehetséges. Műtét nélkül a mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárással korrigálható az arcbőrön lévő heg. A mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás fájdalom átélése nélkül azt a hatást és végeredményt nyújtja, amire az emberek valójában vágynak. Ha Ön is szeretne megszabadulni szépséghibájától, kérje szakembereink segítségét és örökre búcsút mondhat a hegeknek.