fbpx

Feheréhajó Revital

Bőrünk sápadtságáról, fakó külleméről a téli hónapokban történő elhanyagoltság is tehet. Ha a hideg évszakban nem fordítunk kellő figyelmet és időt arcbőrünk megfelelő kezelésére, az hónapok múltával látható jeleket is eredményezhet. Ilyen esetekben megoldás lehet a peeling, vagyis bőrhámlasztás, illetve a bőrradírozás is, mely megszabadítja bőrünket az elhalt hámsejtektől.

A peeling számtalan formában és mélységben megvalósítható, de mindegyikre jellemző, hogy javítja a bőrfelszín közelében levő erek vérellátását, valamint felfrissíti a bőrt és a sejtek megújulását is segítik. Ha már bőrhámlasztásra szánjuk rá magunkat, ne csak arcunkra gondoljunk, hanem dekoltázsunk, karjaink és lábaink bőrfelszínét is kezeljük le. Érdemes olyan terméket és szolgáltatást próbára tenni, ami mikrogyöngyöket is tartalmaz, melynek segítségével kíméletesen eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek. Mindemellett lényeges a sejtek újraélesztése is, illetve, hogy tartalmazzon antioxidánsokat és vitaminokat, például A, C, és E-vitamint, amik támogatják a bőrt védő funkciójának ellátásában.

A bőrhámlasztás mellett napi szinten elvégezhető kíméletes arckezelés lehet a bőrradírozás, ami hatására nem csak megszabadulunk az elhalt hámrétegtől, de nyugtató hatásának hála nem kell bőrpírtól vagy más, allergiás reakciótól sem tartani. A bőrradír használata során fokozódik a bőr mikrokeringése, aminek köszönhetően azonnal puhábbnak, bársonyosabbnak és egészségesebbnek látjuk arcbőrünket.