fbpx

Feheréhajó Revital

BorotválkHorgonyozás, epilálás és a gyantázás a múlté?


Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hajunk szép sűrű loknikban hulljon alá vállunkra. A többi testrészünknél viszont minden szőrszálat bosszantónak találunk.

Manapság már nem csak a hölgyek szőrtelenítenek, sok férfi is különös fontosságot tulajdonít a gondozott és szőrtelen mellkasnak, vagy más testrészének.

A nők leggyakrabban a lábak, hónalj és a bikini vonalat szőrtelenítik.

Borotválkozunk, epilálunk és gyantázunk, de ezekkel a módszerekkel bőrünk csak néhány napig vagy hétig marad szőrtelen és sima.

Ezen túlmenően gyakran jelentkezik bőrirritáció, bőrpír, és száraz bőr.

Végleges a lézeres szőrtelenítés?

A tartós lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen, kíméletesen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését.

A modern lézeres szőrtelenítés technológiája a test minden részén hatékonyan alkalmazható, a nem kívánt testszőrt finoman és fájdalommentesen távolítja el.

Lézeres szőrtelenítést csak szakember végezze el!

Figyeljünk arra, hogy a lézeres szőrtelenítést lehetőleg esztétikai lézergyógyászatban, nagy tapasztalattal rendelkező szakember végezze el. A kezelés során figyelembe kell venni az egyedi bőr- és szőrtípust, optimális eredményt csak szakember képes elérni.

Kezelések előtt az orvos tájékoztatja a lézeres szőrtelenítés lehetséges veszélyeiről, és előzetesen megvizsgálja a lézernyalábnak a beteg bőrére gyakorolt ​​hatását.

A lézeres szőrtelenítésnek nincsenek mellékhatásai, ha tapasztalt és hozzáértő szakember végzi el a kezelést. Csak bőrpír és duzzanat léphet fel, amely néhány nap múlva enyhül. Ezenkívül a kezelés legfeljebb enyhe fájdalommal jár.