fbpx

Feheréhajó Revital

A striák megelőzésére a legjobb, amit tehetünk, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszunk, odafigyelünk a helyes, antioxidánsokban gazdag táplálkozásra. Illetve, az is segít, ha próbáljuk elkerülni a hirtelen súlygyarapodást és használjunk hidratáló, A és E vitaminokban különösen gazdag krémeket és olajokat. Sokan mindezt megteszik, ám mégis kialakulnak a striák. Ők többnyire egy öröklött hajlammal születtek, így számukra a meglevő striák eltüntetése a fontos.

Rossz hír, hogy tökéletesen eltüntetni soha nem őket. Ellenben vannak olyan kezelések, amikkel hatékonyan lehet csökkenteni a láthatóságukat. Meg kell említeni, hogy a friss striák kezelése könnyebben megy, mint a több éve kialakultaké. Akinek már volt dolga striákkal biztosan tudja, hogy a kialakulássukkor a legszembetűnőbbek, ilyenkor lila és vörös árnyalatúak. De ezután idővel elkezdenek maguktól visszahúzódni és kevésbé láthatóvá válni. A kezelésekkel ezt a folyamatot lehet gyorsítani, és a további csíkokat halványítani.

A striák elleni kezeléseknél meg kell említeni a VelaShape kezelést. Ennek a különleges kezelésnek a zsírbontáson kívül, rendkívül jó hatása van a striák elhalványítására. Négy különböző hatás érvényesül egyszerre a kezelések alatt, ami az infravörös fény, mechanikus görgőfejek, rádiófrekvenciás energia és a vákuum. A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni, hetente 1 kezelést 6 héten át. Hatására a striák egészen elhalványulnak, szinte alig észrevehetők lesznek.