fbpx

Feheréhajó Revital

Mit is jelent valójában az anti-aging medicina? Az utóbbi években rengeteget lehet hallani az orvoslás ezen válfajáról,  de mégis miről van szó és kik számára ajánlott? Az anti-aging jelentése az öregedés, illetve a kor ellen. De nem csak a negatív, zavaró külső megjelenési jegyek megakadályozásáról és eltűntetéséről van szó. Ez a tudományág a fizikai és a szellemi egészég, fittség megőrzését egyaránt lényegesnek tartja, ami a 40. életév betöltésétől egyre fontosabbá válik. Tehát, az anti-aging orvoslás egy komplex gondolatot képvisel. Filozófiája szerint a külső megjelenés mellett ugyanúgy nagy hangsúlyt kell fektetni a belső élettani folyamatok optimalizálására is. Éppen ezért ez az orvosi szakág a legfőbb céljának azt tűzte ki, hogy a kor előre haladtával együtt járó funkciózavarok, valamint hiányállapotok és betegségek kialakulását akadályozza meg, illetőleg meglétük esetén kezelje azokat.

A belső és külső egészség megtartása, valamint az életminőség javítása számos módon történhet, mint például a sejt szintű működés helyreállításával vagy a szépészeti beavatkozások igénybe vételével. Megannyi lehetőség áll rendelkezésre az anti-aging medicina keretei között, ha javítani szeretnék kinézetünkön, arcunk és testünk megjelenésén. Nem kell drasztikus megoldásokhoz folyamodnunk, számos szike nélküli szolgáltatást is igénybe lehet venni, melyek ugyanolyan hatékony, mégis fájdalommentes megoldást nyújtanak. Ide lehet sorolni a mély hidratálást, a finomhámlasztást vagy a hullámmasszázst, melyek kíméletes és roppant látványos megoldást nyújtanak. Az anti-aging orvoslás nem a fájdalomról, megvonásokról és drasztikus megoldásokról szól, sokkal inkább a humánus, hatékony és hosszú távú eredményekről.

A belső egyensúly elérése, a szépészeti beavatkozások alkalmazása, valamint az egészséges életvitel összessége a kortalan egészéghez vezető út.