fbpx

Feheréhajó Revital

Az ajakfeltöltés napjaink egyik népszerű kozmetikai kezelései közé tartozik, hiszen az ajakfeltöltés eljárás után az ajkak teltebbé válnak. Sok nő számára az ajakfeltöltés fontos eljárás, hiszen a kezelés után nagyobb önbizalomról számoltak be.

Az ajakfeltöltés mértékében, az ajak új formájának és méretének meghatározásában a kezelést végző orvos is segíthet. Bízzunk a tanácsaiban, hiszen segítségével elérhető a természetes hatású ajak, és elkerülhető a kacsaszáj, vagy a nagyon mű, túlzó ajakméret.

Fontos, hogy az ajkunk mérete harmonizáljon arcunkkal, hiszen így teremthető meg egy esztétikus arckép, amely saját magunk és mások számára is vonzó. Akinek vékonyak az ajkai, már egy kisebb mértékű ajakfeltöltés is látványos változást hozhat.

Ezek a korrekciók, apró módosítások azért is jók, mert így szinte láthatatlanul javíthatunk arcunk azon részein, amikkel nem feltétlenül vagyunk teljes mértékig megelégedve. Az ajakfeltöltés során a szervezetben is megtalálható, természetes anyagot, hialuronsavat alkalmaznak. A hialuronsavas feltöltés biztonságosabb és a hatása is tovább tart, mint a korábban alkalmazott anyagoké. A hatása általában körülbelül hat hónapig tart. Ezt követően további injekciókra van szükség az ajkak térfogatának megtartásához.