fbpx

Feheréhajó Revital

Ki ne szeretné, ha olyan popsija lenne, mint Jennifer Lopeznek? Mindenki, ám nem mindenki engedhet meg magánk saját személyi edzőt, aki segíti a megfelelő alak formálásában. Ám, több lehetőség közül lehet válogatni, sőt, otthoni edzéseket is lehet tartani. Mindenki számára elérhető a kedvenc barátunk a google és a youtube. Ha beírjuk a keresőbe, hogy „alakformáló kezelések, tippek” rengetek olyan videót és oldalt találunk, amelyek segítségünkre lehetnek, tanulhatunk belőlük, és elkezdhetjük formálni alakunkat, akár otthon a nappaliban.

Az alakformáló kezelés önmagában nem azt jelenti, hogy megszabadulunk súlyfeleslegünktől, hanem az elegendő mozgás és étrendváltozás mellett tudja segíteni a fogyást. Az alakformáló kezelés két fő típusáról beszélünk, az egyik az orvosi beavatkozás a másik rendszeres sport és edzés.

Az orvosi beavatkozás alatt értjük a plasztikai beavatkozásokat, illetve a zsírleszívást. A rendszeres sportot és edzést azt hiszem, nem kell különösebben taglalni. A rendszeres mozgás, a jól összeállított edzésterv eredménye lehet a jó közérzet, a kiváló anyagcsere működés, a rugalmas izomzat, amely végül a számunkra tökéletesnek vélt alak kialakulásához vezethet.