fbpx

Feheréhajó Revital

Napjainkban az ajakfeltöltés során hialuronsavat alkalmaznak, amely a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag.

A hialuronsavas töltőanyag előnyei közé tartozik, hogy az injekció beadása után a töltőanyagban lévő gél támogatja és formálja az ajkak szövetét.

Az ajakfeltöltés során használt hialuronsavas töltőanyag mennyisége szabályozható, így az orvos is pontosabban tudja szabályozni a végső ajak méretét.

Az injekciókat különböző időpontokban,  fokozatosan adják be, amíg el nem érik a kívánt végeredményt, ajakméretet. Az ajkunk folyamatosan mozgásban van. Az így esetlegesen kialakult csomóktól és dudoroktól nem kell megijedni, mert ezek könnyen feloldódnak.

A hyaluronsavas töltőanyag további előnye a más fajta töltőanyagokhoz képest, hogy a kezelés után kevesebb véraláfutás és mérsékeltebb duzzanatra lehet számítani. Mivel a hialuronsav töltőanyagok a szervezetben található anyagokhoz hasonló anyagokból készülnek, valószínűleg nem okoznak allergiás reakciót. Ha allergiásak vagyunk a lidokainra, erről viszont ne felejtsük el tájékoztatni a kezelő orvosunkat még a beavatkozás előtt. És mint ahogy korábbi cikkünkben már írtunk róla, az ajakfeltöltés körülbelül hat hónapig tart. Ezt követően további injekciókra van szükség az ajkak térfogatának megtartásához.