fbpx

Feheréhajó Revital

A francia nők öltözködése is figyelemre méltó. Nem hívei a tömegdaraboknak, hanem inkább kevesebb, de jó minőségű darabot tartanak a szekrényükben. Fontos számukra az egyedi megjelenés, ami által kifejezhetik saját egyéniségüket. Érthető, hogy az olcsó, tömegtermelésben gyártott darabok nem segítik őket ebben.

 A francia nők szépségének és különleges vonzerejének másik titka, hogy gondolnak magukra. Nem engedik meg maguknak, hogy ápolatlanok legyenek vagy ne jusson elég idejük a saját feltöltődésükre, legyen az egy szépségápolási kezelés, fodrász vagy egy kellemes masszázs. Ez a kisgyerekes anyukáknál is nagyon látszik, mivel nem sajnálják az időt magukra, hogy elmenjenek feltöltődni akár egy szépségápolási kezelés vagy barátnős kávézás keretei között, majd pedig újult erővel és elégedetten térjenek vissza a családjukhoz. Hitvallásuk szerint csak egy boldog, magával harmóniában levő anya tudja ugyanezt a harmóniát megteremteni a családjának is, anélkül, hogy feláldozná magát és rosszul érezze magát a bőrében.

Végül pedig a francia nők nem hívei a túlzott és természetellenes kozmetikai beavatkozásoknak. A természetesebb kozmetikai beavatkozások hívei, és inkább élnek együtt ráncaikkal mint sem drasztikus beavatkozásokon vegyenek részt. Az egészséges életmód és az élet életteli élvezete miatt azonban szinte kortalannak látszanak.

Mi a Fehérhajó Revitalnál is a természetes szépség hívei vagyunk. Igyekszünk pácienseink számára a lehető leginkább nekik való szépségápolási kezeléseket ajánlani, amivel kiemelhetjük a bennük rejlő egyedi szépséget. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkezők elégedetten, önbizalommal telve és egy harmonikusabb testben térhessenek vissza a mindennapokba, és megélhessék azt a fajta önfeledt szabadságot, amit a francia nőkre szintén nagyon jellemző.