fbpx

Feheréhajó Revital

A francia nők híresek kifinomultságukról és megfoghatatlan szépségükről. Hogy miben is rejlik valódi szépségük? A részletekben!

Talán az egyik legfontosabb különbség a francia nők és a többi nyugati ország női között, hogy odafigyelnek az alakjukra. Itt ne szigorú étrendre és diétára gondoljunk, hanem valódi odafigyelésre. Nem várják meg, míg látványosan nagy súlyfelesleg kerül rájuk, hanem az első figyelmeztető jeleknél inkább lemondanak a súlytöbbletet okozó finomságokról. A drasztikus fogyókúrákat nem a francia nőknek találták ki.

Ahelyett, hogy önsanyargató diétákba vagy fogyókúrába fognának, inkább odafigyelnek a minőségi táplálkozásra, amit így teljes élvezettel és mindenféle bűntudat nélkül fogyasztanak el. Az élet és az étel élvezete szintén nagyon jellemző a francia nőkre. Annál pedig kevés vonzóbb dolog van egy nőben, mint ha elfogadja magát és élvezi az életet.

Külső megjelenés tekintetében a természetesség híveinek számítanak. Ez igaz a teljes megjelenésre. Hajra, körömre, sminkre, ruhára, cipőre. A haj tekintetében maradnak inkább a természetes színeknél, vagy a természeteshez közeli színeknél. Előnyben részesítik a lazán kócos, nem beállított frizurákat és hajlandók tetemes összegeket költeni egy jó fodrászra. A francia manikűrt, a nevével ellentétben nem igazán szeretik, hanem itt is a rövidebb, de tiszta és ápolt kezek mellett teszik le a voksukat. A sminkelésben is rendkívül szolidak. Egy kis szempillaspirál és egy csodaszép piros rúzs. Nem hívei a túlzott sminkelésnek semelyik életkorban, időskorban különösen nem.