fbpx

Feheréhajó Revital

Bármilyen bőrtípusról is van szó, a hidratáltság megtartása minden esetben nagyon fontos, ha egészséges és üde arcbőrre vágyunk. A megfelelő hidratálás természetesen szépségünkért és egészségünkért is szükséges, melyet több féle módon is megtehetünk. Az ideális hidratáltság által kiegyensúlyozott lesz bőrünk folyadékraktározása, ami azért fontos, mert bőrünk tartalékolja testünk folyadékmennyiségének egyharmadát.

Ha belső hidratálásról van szó, akkor a vízivásról beszélünk. Ha kielégítő a napi vízfogyasztásunk mennyisége, akkor a folyadék belülről kifelé áramlik és bőrünk hidratálása is eképpen történik. Ezt a folyamatot semmi mással nem lehet pótolni vagy helyettesíteni. Ha napi két vagy akár több liter vizet is megiszunk, bőrünk mindig üde és feszes tónusú lesz, már messziről látszódni fog, hogy egészséges arcbőrrel rendelkezünk. Célszerű mindig tiszta, akár tisztított vagy ásványvizet fogyasztani, a cukros és színezett folyadékok bevitele a lehető legkisebb arányban történjen meg.

Ahogy a magunkhoz vett folyadék mennyisége hatással van bőrünk állapotára, úgy annak ápolása is hatást fejti ki egész testünkre. Hiszen gondoljunk csak bele, bőrünk egy védőpajzsot képez szervezetünk számára, tehát igen fontos egészséges mivoltának megtartása. Ez megtörténhet az előbb említett folyadékivás, vagy akár sebészeti beavatkozás nélküli szolgáltatások igénybe vételével is. Ide tartozik többek között a frakcionált szén-dioxidos lézerkezelés, illetve a tartós mélyhidratálás.

Természetesen mindezek mellett azt is figyelmembe kell venni, hogy a kor előre haladtával testünk változik, ami arcbőrünkre, illetve annak állagára is hatással lesz. Ilyen esetekben a segítségünkre lesznek a különféle esztétikai kezelések, amik segítenek megszűntetni a zavaró változásokat. Ilyen például a Vivace Revital Plusz kezelés, vagy épp a PRP terápia, melyek műtét nélkül, mégis hatékonyan oldják meg bőrünk, arcbőrünk öregedésének problémáit.