fbpx

Feheréhajó Revital

A cikksorozat első részében általánosságban mutattuk be, hogy miért oly népszerű a világ minden táján a Speedfitness. Ebben a cikkben pedig felsorakoztatjuk azokat az okokat, amiért érdemes lehet neked is kipróbálnod.

A Speedfitness az EMS technológia és egy hozzáértő edző segítségével pontosan beállítható, hogy mely gyakorlatnál, mely izom és milyen mértékben mozogjon, vagyis húzódjon össze a stimuláció hatására. Az edző csak addig növeli az áram frekvenciáját, amíg az izma összehúzódik.

Szemben a hagyományos edzéseknél előfordulhat, hogy rosszul hajtunk végre egy gyakorlatot, vagy csak az izom egy részét mozgatjuk át. A Speedfitness edzésen minden egyes perc intenzív, hatékony és egyszerűen jobb lesz. A Speedfitness foglalkozások az erősítő edzésekre összpontosítanak, az izmok építésére és fejlesztésére. A Speedfitness teljes testet átmozgatja, így megcélozhatjuk azokat a testrészeinket is, amelyek gyengébbek lehetnek a mozgásmódunk, a hormonok, a genetika stb… miatt.

Az elektromos izom stimulációs edzés különösen hasznos például azoknak az embereknek, akik egész nap ülnek. Az EMS remekül tonizál, vagyis magában foglalja az izomépítést, miközben eltávolítja a zsírt. Serkenti a keringést és az anyagcserét, hogy elősegítse a több zsír lebontását és eltávolítását. Serkenti a bőr regenerálódását, javítja a véráramlást és segít csökkenteni a rossz keringés okozta narancsbőrt is.

Végül, de nem utolsó sorban a Speedfitness edzés során alig vagy egyáltalán nem használnak súlyokat, így gyakorlatilag nincs megterhelés az ízületeknek és az inaknak. Ez különösen azok számára fontos, akik ízületi problémákkal vagy sérülésekkel küzdenek.Horgony